пʼятницю, 9 квітня 2021 р.

Онлайн-концерт: Дебюссі, Корнгольд, Шопен



Онлайн-концерт: Дебюссі, Корнгольд, Шопен

23 квітня 20:30

Онлайн

У програмі онлайн-концерту - "Пісні прощання" Корнгольда, мелодійна соната для скрипки та фортепіано Дебюссі та романтична «Прелюдія дощових крапель» Фредеріка Шопена.


Рівно 100 років тому Еріх Вольфганг Корнгольд завершив свої “Пісні прощання”. І сьогодні ці пісні відгукуються в нас - любов, розлука та надія є їхньою основною темою.

Крім пісень, у програмі онлайн-концерту - мелодійна соната для скрипки та фортепіано Дебюссі та романтична «Прелюдія дощових крапель» Фредеріка Шопена.

Пісні виконає Арабелла Фенівес, сопрано. Арабелла виступає із класичним репертуаром на концертах, гала-шоу та інших подіях у Великому залі Віденського концертхаусу, Золотому залі Віденського Музікферайн, а також за кордоном. На концерті з Арабелою Фенівес виступлять Анджеліна Георгіаді, скрипка, та Інеке Хеллінгман, фортепіано.


Ви можете відвідати концерт безкоштовно. Для цього зв’яжіться з нами на сторінці АКФ у Фейсбуці, і ми надамо вам код безкоштовного доступу на концерт. Приємного вечора з класичною музикою!



Немає коментарів: