неділю, 14 березня 2021 р.

Конкурс "Юний гідролог-2021"




Сектор по роботі з учнівською молоддю ОДЕКУ спільно з кафедрою гідрології суші ОДЕКУ в рамках серії конкурсів «Юний науковець» проводять конкурс «Юний гідролог – 2021» для учнів 9-11 класів з предметів природничого напрямку. Конкурс «Юний гідролог» проводиться вчетверте (інформацію про проведені конкурси дивіться за посиланнями: «Юний гідролог – 2017 », «Юний гідролог – 2018», «Юний гідролог – 2019») і приурочений до щорічного святкування Всесвітнього дня води, який традиційно відзначається 22 березня.
Мета конкурсу:
розширення та поглиблення знань учнів із навчальних предметів природничого циклу, які виносяться на зовнішнє незалежне тестування, та виявлення талановитої учнівської молоді старшої школи;
залучення учнівської молоді до навчання на рівні освіти «Бакалавр» за спеціальністю 103 «Науки про Землю».

Критерії оцінювання роботи:
науковість і повнота розкриття досліджуваного питання;
актуальність;
наявність власної позиції учасника конкурсу (висловлювання власних думок, пропозицій і рекомендацій з приводу вирішення певних проблем).

Окремою перевагою є наявність експериментальної та/або наочної (демонстраційної) частини роботи.
Захист робіт та нагородження переможців конкурсу «Юний гідролог – 2021» буде проходити 17 березня на базі студентського коворкінгового креативного простору ОДЕКУ – Ecoprostir. Адреса: м. Одеса, вул. Львівська 15, 8 поверх.
Участь безкоштовна.
Учаснику необхідно зареєструватися та надіслати стислий опис роботи (1-2 стор.) в електронному вигляді (у форматі - *.doc, *.docx або *.pdf) на електронну адресу: eco.events.odeku@gmail.com

Стислий опис роботи – має містити тему дослідження, актуальність, мету, завдання та основні висновки.


Анкета учасника


У разі виникнення питань звертатися: заступник завідувача Підготовчим відділом ОДЕКУ
Докус Ангеліна Олександрівна,












Немає коментарів: