середу, 10 лютого 2021 р.

У регіональному відділені Фонду держмайна новий очільник



Спільноти близькі до бізнесу й громадянського світу України обговорюють гучне призначення. Чому? Тому що відомий багатьом менеджер подій й актор громадських процесів Олександр Славський очолив регіональне відділення ФДМУ в Одеській та Миколаївський областях. Звичайно на цю посаду обирали "тихого" юриста, якого майже не знали в публічній площині. Славський - теж юрист,

випускник Ківалова, який навіть диплом отримував з гучним скандалом. Потім його багато років пов'язували з братами співвласниками ТІСу, які утримували HUB в Одесі. Але в самій Одесі майже нічого приватизовувати... Що тоді буде робити їх висуванець в кріслі держслужбовця? Керувати пакетами збиткових держпідприємств? Чи в 101-й раз намагатись приватизувати ОПЗ, який сусідує з терміналами ТІС.

У Миколаєві "напружились" у зв'язку з цим призначенням не тільки портовики. ЧСЗ - приватизований бізнесменом Новінським, який зовсім (від слова) не виконував приватизаційніні вимоги, які за законом має моніторити саме ФДМУ. Тобто? Розмови про реприватизацію цього об'єкту, мають перерости у стоси паперу й судів. Для яких ще справ підходить імідж Славського, молодого, відкритого, публічного діяча, якого ще знають у Сороса?

Спостерігаємо за розвитком подій! дехто вже приймає ставки на термін "карт-бланшу" Сашка...

В.Інгульский.



Немає коментарів: