четвер, 28 січня 2021 р.

29 січня на каналі Школи культури сусідства відбудеться прем'єра дискусійного кіноклубу



Добрі сусіди, час від часу, разом дивляться фільми. Під час пандемії, яка ізолює весь світ, це робити складніше. Проєкт "Культсусід в YouTube" з ютуб-шоу “Виживуть тільки сусіди” пропонує новий формат спілкування. Ми запросили експерта по проведенню дискусійних кіноклубів - Надію Манушкіну. Вона магістр з культурології з понад 10-річним досвідом проведення кіноклубів офлайн на різних майданчиках.

Разом ми подивимось короткометражний фільм “Validation” (усі права зберігаються) з більше, ніж 10 мільйонами переглядів на Youtube, а потім п'ємо чай та “настоюємо” свої емоції. А поки наші емоції «настоюватимуться», до нашого каміну завітає професійний музикант, який буде грати на незвичайному музичному інструменті - хеппідрамі. Не відмикаємось від трансляції, тому що Надія модеруватиме обговорення побаченого фільму з добросусідами з Одеси, Херсону, Запоріжжя, Чернівців, Києва Правило №1 нашого дискусійного клубу - кожна думка має право на існування. Тому не вагайтесь та приєднуйтесь до дискусії!

І хоча ми не можемо сьогодні збиратись в реальному житті, завдяки сучасним мережевим технологіям, з'являється можливість дистанційно не тільки навчатись, але й проводити разом дозвілля.

Нова форма соціалізації сусідів - дистанційна, має бути застосована гарними сусідами, які, як відомо, завжди виживуть.


З вересня 2020 по лютий 2021 в Одесі, Запоріжжі, Херсоні та Чернівцях проходить відео-челендж для дворів - інтерактивна програма підтримки громад в Україні “Виживуть Тільки Сусіди” #ютубсусід #youtubesusid


“Школа культури сусідства” - це: (1) неформальна освіта для сусідів; (2) Фестиваль одеських дворів; (3) YouTube-шоу "Виживуть тільки сусіди"; (4) Відродження одеських дворів; (5) лобіювання Декларації прав дворів; (6) Інститут Амбасадорів культури сусідства; (7) Сусідське медіаторство.


Підписуйтесь на «Школу культури сусідства», аби залишитися на хвилі добросусідства і не пропускати нових роликів!

Youtube: https://www.youtube.com/cultsusid

Фейсбук: https://www.facebook.com/cultsusid

Інстаграм: https://www.instagram.com/cultsusid


Проєкт «Культсусід в Youtube» реалізується ГО «Зацікавлені» в партнерстві з ГО «Фонд розвитку міста Одеси» та ГО «Пікселейтід реалітіз» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).



Немає коментарів: