пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Анонс конкурса журналістських робіт



Привіт усім блогерам і журналістам Миколаївщини та Херсонщини! Ми оголошуємо конкурс журналістських робіт. Ми - це громадська організація “Фундація імені Августа Вірлича” та благодійна організація “Благодійний фонд “Гендер Зед”. Чого ми чекаємо від вас? Журналістських робіт на тему гендерно-чутливої журналістики та подолання “мови ворожнечі”. Про що йдеться? 
Про стереотипи щодо участі жінок та чоловіків в активному громадському житті, професії тощо
Про стереотипи щодо ЛГБТ+, а також статті-експлейнери (пояснювальна журналістика) та антифейки щодо ЛГБТ+
Репортажі, інтерв’ю, аналітичні статті щодо ЛГБТ+ 
Інші теми, які підходять до визначення гендерно чутливої журналістики. Якщо не знаєте, чи підходить ваша тема до номінації, пишіть на e.virlich@gmail.com Що це мають бути за роботи? 
Матеріали в електронних виданнях (текстові, аудіо-, відео). Не обмежуємо вашу фантазію щодо тексту, але зауважте, що матеріали обсягом більше 5 000 знаків читати важко. Сюжети на телебаченні та радіо. Відео на Youtube-каналі з кількістю підписників не менше 50 (тривалість відео - не менше трьох хвилин). Відео надаються або за відкритим посиланням (наприклад, на канал або сайт видання), або доступними на одному з файлообмінників. Подкаст або інший аудіоматеріал тривалістю не менше трьох хвилин. Добірка фото (не менше 10-ти) на тему гендерної чутливості та подолання “мови ворожнечі”. Якість фото - не менше 1000 по довшій стороні. Які номінації? Кращий відеоматеріал. Кращий аудіоматеріал. Кращий текстовий матеріал. Краща фотодобірка. Приз редактора “Кавун.City” Які винагороди? А це - маленька таємниця. Але зауважте, що винагороди ми заготовили не лише для переможців, а й для тих, хто посяде наступні місця. Вони точно вам сподобаються! Ваші роботи приймаємо до 16 грудня 2020 року включно (до 23.59) на e.virlich@gmail.com . 
Роботи мають бути створені не пізніше 15 грудня 2020 року. В темі листа вкажіть “Робота на конкурс”, а в тілі листа наступні дані: Ваші прізвище та ім’я Назву видання, яке представляєте Номінацію Назву роботи Посилання на роботу Ваш контактний номер телефону для зв’язку Кількість робіт від одного учасника або учасниці не обмежена! Лише прохання надсилати їх окремими листами. Якщо протягом доби вам не прийшло підтвердження про прийняття роботи, будь-ласка, зв’яжіться з організатором. Бажано у Телеграм за номером: 0505943065. Або зателефонуйте за цим самим номером.


Немає коментарів: