суботу, 12 грудня 2020 р.

В медіапросторі України бракує жіночих історій, які надихають!



Сьогодні жінки, нарівні з чоловіками, воюють на передовій, щодня здобуваючи незалежність нашій країні; рятують життя та долі; працюють у правозахисній царині; опікуються міжнародною політикою та дипломатією; пишуть законопроєкти; засновують підприємства, виробляють якісну продукцію та надають послуги, створюючи робочі місця та підтримуючи економіку України в часи світової кризи; жінки роблять унікальні відкриття та займаються наукою; розвивають та впроваджують високотехнологічні та інноваційні рішення в усіх сферах нашого життя. Але більшість українців про них не знає, бо в медіапросторі України бракує жіночих історій, які надихають… взагалі, бракує хорошого контенту про те, як комусь вдалось створити щось вартісне.

На каналі ЖІНОЧА СПРАВА буде опубліковано 24 відео-сюжети про звичайних українок, які створюють, рятують, допомагають, надихають; які є фахівчинями своєї справи, підприємницями, засновницями соціальних та волонтерських ініціатив; ламають стереотипи і йдуть проти течії; часом, падають, але завжди підіймаються і йдуть до своєї мрії. В розгорнутих відео-історіях можна дізнатись про досягнення та виклики, експертизу та вплив жінок в різних галузях; торкнутись внутрішнього світу та ціннісних орієнтирів, які визначають життєвий шлях та поступ до успіху.

Щотижня – нова надихаюча історія!


Команда Громадської організації «Інститут партнерства та сталого розвитку» започаткувала ініціативу INSPIRING WOMEN – програма підтримки жінок України, спрямована на поліпшення життя громадян в Україні шляхом просування рівності, подолання гендерного дисбалансу в публічному просторі, бізнесі та стереотипів щодо ролі жінки в суспільстві, розширення прав і можливостей жінок в соціально-економічному та політичному житті країни, врівноваження представництва жінок та чоловіків на ключових позиціях заради пришвидшення створення справді європейської моделі демократичного суспільства. Програма має на меті стимулювати жінок ставати активними учасницями соціально-економічного та політичного розвитку України, ініціаторками соціальних, освітніх, бізнесових, інвестиційних проєктів; популяризувати професійних та успішних жінок України та їх досягнення в різних сферах; сприяти мережуванню активних жінок України. Програма INSPIRING WOMEN має комплексний системний підхід. Системні освітні заходи підсилені медійною кампанією про жінок, які надихають.

Підтримай ініціативу, підписуйся на канал ЖІНОЧА СПРАВА, дивись та поширюй відео-історії! Приємного перегляду.

Додаткова інформація на сайті проєкту: www.zhinochasprava.com.ua 


Немає коментарів: