понеділок, 16 листопада 2020 р.

Якщо екологія до вподоби




Мало хто з ваc знає про можливість підвищити свій конкурсний бал ЗНО при вступі до закладів вищої освіти користуючись нарахування додаткових балів за участь у «Всеукраїнській олімпіаді закладу вищої освіти для професійної орієнтації вступників».

Одеський державний екологічний університет вже три роки поспіль надає особливу підтримку абітурієнтам, нараховуючи додаткові бали до оцінки сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета учасникам «Всеукраїнської олімпіади ОДЕКУ для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти на спеціальності природничо-математичного та інженерно-технічного спрямування» в обсязі від 1 до 20 балів, але не вище 200 балів за предмет.
Олімпіада проводиться відповідно до закону України "Про середню освіту" та на підставі Положення про Всеукраїнську олімпіаду вищого навчального закладу для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти на спеціальності природничо- математичного та інженерно-технічного спрямування (згідно Умов прийому на навчання довищих навчальних закладів України в 2021 році).





Олімпіада зі спеціальності - це творче змагання з теоретичної та практичної підготовки школярів згідно з Переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців в ОДЕКУ за відповідними освітньо-кваліфікаційними рівнями.

Мета олімпіади - виявлення обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, добір талановитої молоді для поповнення студентських рядів університету, реалізація здібностей талановитих учнів, розширення й поглиблення знань учнів із навчальних предметів природничого циклу, які виносяться на зовнішнє незалежне тестування.


Місце проведення олімпіади:

І тур дистанційно (онлайн) 11.12.2020 р.
ІІ тур - ОДЕКУ, м.Одеса, вул. Львівська, б. 15, лютий 2021 р.

Заявки приймаються до 10 грудня 2020 року.

Для участі в олімпіаді просимо заповнити анкету за посиланням нижче.


анкета учасника олімпіади





Олімпіада проводиться у два етапи.


Етапи олімпіади для вступників складаються з двох турів – дистанційного та очного.

Під час проведення дистанційного туру учасники Олімпіади знайомляться із завданнями, розміщеними на офіційному веб-сайті ОДЕКУ та розв’язують їх.

Другий тур проходить в ОДЕКУ.

До участі в другому турі допускаються учасники, які набрали не менше 75% балів на першому етапі.

Важливі дати:

 10 грудня 2020 року - останній день подання заявки на участь у олімпіаді;

 11 грудня 2020 року - І тур (дистанційне проведення) ;

 лютий 2021 року - ІІ тур, ОДЕКУ;

 лютий 2021 – оголошення результатів (інформація на офіційному сайті).






Переможцями Олімпіади вважаються учасники, які за результатами другого туру набрали більше ніж 90% балів з даного предмету.

Переможці визначаються відповідним оргкомітетом на підставі рекомендацій журі та затверджуються наказом ректора.

Дипломом I, II та III ступеня нагороджуються лише по одному учаснику з обраної дисципліни, які набрали максимальну кількість балів.

Нагородження переможців буде проходити в ОДЕКУ у лютому.


Якщо Вам необхідна консультація або виникли питання будемо раді допомогти:
- питання з реєстрації: Підготовче відділення (0482) 42-77-64 foreign@odeku.edu.ua.






Немає коментарів: