вівторок, 29 вересня 2020 р.

Фотоальбом яскравих людей




Зірки в атмосфері голлівудського кіно. Ольга Сумська, Людмила Барбір, Maruv та Неля Шовкопляс взяли участь у зйомках для колекційного фотоальбому “АРКУР. Натхнення”, який вийде у видавництві BOOKCHEF у грудні 2020 року.


Це найбільший в Україні зірковий проєкт у легендарному французькому стилі harcourt 




Вже зараз можна оформити передзамовлення артбуку: https://ripka.book24.ua/ та виграти фотосесію у стилі harcourt від майстра Ростислава Ріпки.


“АРКУР. Натхнення” — проєкт celebrity фотографа Ростислава Ріпки. Квінтесенція кінематографу та фотомистецтва, присвячений музам українського шоу-бізнесу. 



Арткнига — ексклюзивний фотоальбом світлин у легендарному французькому стилі harcourt, де постають найвідоміші жінки України. В об’єктиві автора проєкту Ростислава Ріпки — сильні, успішні, талановиті. Ті, які надихають мільйони українців.


Надскладна гра світла і тіні, кінематографічні “неекранні” образи знаменитостей, відверті та несподівані емоції. Портрети виконані у мистецькій техніці, що стала культурним надбанням світу.


На світлинах фотоальбому, ніби кадрах чорно-білих фільмів, в образах кінодів постануть 37 зірок спорту, моди, сцени, телебачення та кіно. Це сильні та талановиті жінки, які надихають мільйони українців. На рівні з Монікою Белуччі, Едіт Піаф, Марлен Дитрих, як визнання таланту та успіху, вони вперше в Україні отримали портрети harcourt. Напередодні портрет Людмили Барбір на полотні розмірами 3 на 5 метрів презентували під час Ukrainian Fashion Week. Фотокадри та імена інших зіркових учасниць впродовж осені будуть з’являтися на різних подіях та онлайн майданчиках.

Унікальність артбуку:



Квінтесенція кінематографу та фотомистецтва


37 зірок українського шоу-бізнесу


Ексклюзивні світлини найвідоміших жінок України


Кінематографічні образи у легендарному французькому стилі


Атмосфера Голлівуду 20-30хх років


Ростислав упевнений, що harcourt — це завжди більше, ніж просто фото:


“Через кінематографічний стиль harcourt хочу показати виключні грані кожної зірки. Зберегти на фотокартинах, як на кадрах чорно-білого кіно, той самий момент, коли неймовірні жінки відчули себе музами. Моя мрія - розповісти світові про видатних українських жінок".

Арткнига “АРКУР. Натхнення” з'явиться у продажу в грудні 2020 року. Читачі, які бажають отримати це видання першими, можуть зробити попереднє замовлення за цим посиланням: https://ripka.book24.ua/

Книга виходить за підтримки 1+1.
Instagram проєкту: https://www.instagram.com/harcourtinspiration/



Про стиль

Harcourt — легендарний французький стиль фотографії, що виник на початку ХХ століття. “Ви не актор, якщо у вас немає портрету у стилі аркур”, — говорили тоді в Парижі. Світлини в особливій техніці з кіносвітлом мають відомі зірки Едіт Піаф, Марлен Дітріх, Моніка Белуччі, Кароль Буке, Бріджит Бардо, Катрін Деньов.

Про автора

Ростислав Ріпка — зірковий фотограф каналу 1+1, понад 7 років фотографує українських знаменитостей. Свої кращі кадри йому довіряють Алла Мазур, Ірина Білик, Людмила Барбір, Лідія Таран, Наталія Могилевська, Анна Різатдінова, Альона Вінницька та інші зірки. Автор багатьох зіркових обкладинок. Ростислав створив найбільший в Україні зірковий проект у легендарному французькому стилі harcourt і присвятив його своїм музам, які надихають його на творчість.

Про видавництво

BookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику перекладають фани жанру, а книжки для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книжки, що формують особистість.



Немає коментарів: