суботу, 29 серпня 2020 р.

Незвичний ГОГОЛЬFEST в Херсоні


Міжнародний мультидисциплінарний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST вперше відбудеться у Херсоні з 4 до 6 вересня. ПЕРФОРМАТИВНИЙ КОНЦЕРТ-ВІДКРИТТЯ  "Корабель пливе" (за участі гурту DakhaBrakha) відбудеться на Трофейний мiст (мiст у Гiдропарку), 4 вересня, початок о 21:00.

Як це буде?

Вистава відбудеться на унiкальній багаторiвневій сцені на мосту-баржі. Глядачi зможуть дивитися на шоу тільки з води на човнах, яхтах та будь-яких плавзасобах, які мають дозвіл на пересування водою після заходу сонця.

*назва перфомансу походить вiд однойменного фильму (1983р.) великого італійського режисера Федеріко Фелліні.


За сюжетом група акторів, співаків, бізнесменів, аристократів вирушили в плавання на пасажирському лайнері. І допоки вони були на борту в світі почалася війна, вбили ексгерцога Фердинанда, відбулися перевороти.

У фільмі, як і в житті все змішується – драма, комедія, життєві виклики і творчі прояви.

Мрiя – з кожного з нас, з вас, з тебе, з мене, з сусiда тече, отримує тiло та голос – i, i корабель пливе.

Маяк, якiр, компас, мапа, голоси стихiйнi та людські, змiстова та чуттєва навiгацiя – в музицi DakhaBrakha.

Режисер: Влад Троїцький

Хто такі DakhaBrakha

Український музичний етно-гурт, лауреат Шевченківської премії. Через надзвичайно широку географію виступів – Колумбія, Бразилія, Мексика, Сполучені Штати Америки, Канада, Китай, Малазія, Південна Корея, Австралія, Нова Зеландія, більшість країн Європи, гурт часто називають головним гастролером країни та послом України в світі.

Що ще буде на ГОГОЛЬFEST

Всі заходи ви можете подивитись тут: gogolfest.org/dream


Готові забронювати для вас яхту. Є різні човни, тому телефонуй нам.

050 515-88-86
096 095-99-69



Час відправлення яхт з набережної Ушакова 04 вересня за домовленістю після реєстрації.

*УВАГА!!! Підтвердження квитку на пошту НЕ ПРИХОДИТЬ
Вашим підтвердження є квитанція із банку (за наявності успішної оплати система автоматично вас додає у список).

Що входить у вартість

Чартерний проїзд у обидві сторони (місце на чартерному човні) по маршруту набережна Ушакова – Гранд-відкриття – набережна Ушакова.


ГогольFEST категорично не толерує безвідповідальне використання ресурсів, а також наявність одноразових пластикових та паперових стаканчиків, пластикових столових приборів, кульків та пакетів. Придбайте, будь ласка, для себе раз ці речі, і вони будуть у вас завжди. Старайтеся так, щоб звести сміття (ресурси для переробки) до мінімуму. Пам’ятайте, ми є частиною природи!

Що брати із собою на ГогольBoat 2020

Все, що вважаєте буде доповнювати арт-човен – себе, своїх друзів та близьких, найбільш неочікуваний для себе костюм чи лук, маленький подарунок для когось у човні, кого випадково зустрінете під час фестивалю, камеру, бінокль, павербанк, персональну аптечку, запас їжі (перевагу надавайте фруктам і горіхам) та рідини, для себе і щоб пригостити когось в човні теж, зручне взуття, комфортний одяг відповідно до погоди оскільки вночі буде прохолодно, багаторазовий стаканчик або термочашку. А також варто прихопити хороший настрій, весь свій креатив, відкритість до нового, відчуття подорожі.

А що з COVID?

Наголошуємо, що всі події Dream GogolFest відбуваються згідно з вимогами МОЗ у зв’язку з введенням карантинних обмежень.






Немає коментарів: