суботу, 29 серпня 2020 р.

На Миколаївщині відбулися Всеукраїнські збори з тхеквондо «Black Sea Taekwondo Camp»




Спортсмени й тренери з Вінниці, Івано-Франківська, Кам’янця-Подільського та Києва з 16 по 26 серпня 2020-го року в Миколаївській області провели Всеукраїнські навчально-тренувальні збори з тхеквондо ВТФ. 

Старший тренер Національної збірної України з тхеквондо серед юніорів і студентів Валерій Брунс розповів:

Наш табір називається «Black Sea Taekwondo Camp 2020». Проводили його в два етапи: кожен по чотири дні й по три тренування в день. У кінці кожного етапу - контрольні спаринги. Головна мета - підготовка до нового сезону. Сподіваємося, що найближчим часом скасують обмеження й зможемо відновити тренувальний процес, відкриють спортивні зали й розпочнуться календарні заходи. Попереду дві важливі події - Чемпіонат України серед ДЮСШ, що пройде в Вінниці в жовтні, та Чемпіонат України, що відбудеться в Харкові в листопаді. У Коблевому, на Чорноморському узбережжі є чудові умови і підготуватися до майбутніх змагань, і щоб діти оздоровилися, набралися сил та енергії.



24 серпня з нагоди святкування Дня Незалежності України в рамках «Black Sea Taekwondo Camp 2020» провели товариські спаринги за участі спортсменів із Миколаївської та Одеської областей. Старший тренер Національної збірної України з тхеквондо серед юніорів і студентів Валерій Брунс зазначив:

Роль товариських зустрічей дуже важлива. Бо ми не лише готуємося до змагань. Ми популяризуємо спорт і здоровий спосіб життя, формуємо патріотизм. Хочу зауважити, що проявом дієвого патріотизму є діяльність тренера Миколаївської обласної федерації тхеквондо Григорія Хозяінова. Вихованці Григорія Борисовича багато років показують достойний рівень під час змагань. Саме в цій команді виховали Чемпіона світу серед кадетів Симура Мірзоєва. Хочу побажати, щоб на цьому прикладі виховували й надалі достойних спортсменів і щоб прапор України завжди піднімався на Чемпіонатах світу та Олімпійських іграх.


Тетяна Бакоцька.

Фото – Дмитро Гальчинський.



Немає коментарів: