вівторок, 7 липня 2020 р.

З'явився підручник з "Соціального підприємництва"


Від імені команди міжнародного партнерського проєкту «Соціальне підприємництво: досягнення соціальних змін за ініціативою «знизу» висловлюємо вам вдячність за проявлений інтерес до освітньої ініціативи нашого проєкту та хочемо Вам презентувати посібник для викладачів «Соціальне підприємництво», електронний варіант якого можна звантажити за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1lYefJuRdRmsjaRnFlvhbbr-DwsxbtzDR/view.

Бібліотека Вашого вищого навчального закладу має можливість отримати друкований варіант посібника, для цього необхідно написати офіційний лист в довільній формі за підписом і мокрою печаткою уповноваженої особи (наприклад: ректор, заступник ректора, декан, директор бібліотеки) на ім’я директора
БО «Український форум благодійників» Нюхіної Поліни Олександрівни, але має бути обов’язково зазначене наступне формулювання:

«Просимо передати в якості благодійної допомоги посібник для викладачів «Соціальне підприємництво» за наук. Редакцією к.е.н.
А.О. Корнецького – К.: Фамільна друкарня Huss, 2019 – 160 с. (УДК:316.334.23:334.722(075.8) С69) в кількості ___ шт»

Увага! Установа, що робить запит на отримання посібника має бути не прибутковою та разом з листом проханням має надати довідку про неприбутковість.

Поштова адреса: 01042, м. Київ, бульвар Дружби Народів, 21, кв. 7

Окрім цього, хочемо звернути Вашу увагу, що на порталі проекту працює
он-лайн консультація, якою можуть скористатися студенти з метою підвищення рівня обізнаності щодо соціального підприємництва в Україні

Дмитро Гаврилюк, 
координатор проекту.


P.S. Пропоную тримати й надалі зв’язок. Чекаємо вас на порталі проекту та сторінці проекту у Facebook



Немає коментарів: