четвер, 4 червня 2020 р.

Для України запрацювала програма “Google для некомерційних організацій”

Як зазначається в презентації Google, в умовах поширення коронавірусної інфекції (COVID-19) НУО стикаються з унікальними, безпрецедентними проблемами. “І зараз для них важливіше, ніж будь-коли, мати доступ до інструментів та рішень, які допоможуть їм налагодити спільну роботу, працювати продуктивніше, а також розповісти про свою місію інтернет-спільноті”.


В рамках цієї програми НУО, яка відповідає вимогам, може подати запит на реєстрацію облікового запису і почати користуватись такими інструментами Google безкоштовно:
G Suite для некомерційних організацій – це пакет програм, завдяки яким ваша команда працюватиме ефективніше онлайн. З розумними й захищеними додатками для бізнесу, такими як Gmail, Документи, Календар, Диск і Google Meet, Ви зможете зосередитися на своїй місії. До того ж, до 30 вересня 2020 року для всіх користувачів G Suite доступні преміум-функції додатка Google Meet. Дізнайтеся більше про те, як активувати додатки G Suite.
Ad Grants – це програма, в рамках якої надаються негрошові гранти в розмірі до 10000 дол. на місяць на розміщення рекламних оголошень у Пошуку Google. Завдяки такій рекламі некомерційні організації можуть залучати пожертви, поширювати інформацію про свою організацію й шукати волонтерів, поки ситуація навколо поширення COVID-19 не зміниться. Програма Ad Grants буде доступна в Україні до жовтня 2020 року. Більше інформації про рекламні гранти від Google.
Програма YouTube для некомерційних організацій пропонує преміум-функції некомерційним організаціям, щоб допомогти їм охопити глобальну аудиторію та посилити вплив через свій канал YouTube. Дізнайтеся, як зареєструватися в програмі YouTube для некомерційних організацій.
Google Планета Земля та Карти Google надають некомерційним організаціям доступ до потужних інструментів візуалізації даних, щоб допомогти їм продемонструвати свою роботу та її вплив. Дізнайтеся більше про те, як активувати інструменти Карт.


Як зареєструватися в програмі “Google для некомерційних організацій”


Немає коментарів: