середу, 10 червня 2020 р.

М навів докази що короновірус має штучну природу


Вірус SARS-CoV-2 має штучне походження, оскільки його ключові елементи не еволюціонували природним чином, а були в нього інтегровані.

Зробили це китайські вчені під час вивчення коронавірусу в кажанів. А далі стався нещасний випадок - модифікований під людський організм вірус вирвався з лабораторії. Про це в інтерв'ю подкасту Planet Normal лондонської газети The Telegraph заявив голова британської розвідки SIS/MI6 у 1999-2004 роках сер Річард Дірлав, передає Еспресо.TV.

Свою думку колишній глава засновує на науковій статті норвезько-британської дослідницької групи, яка стверджує, що виявила в генетичній послідовності SARS-CoV-2 структури, які передбачають, що деякі ключові елементи вірусу були "вставлені" в нього, а не самостійно розвинулися природним чином. Зі статті прямо випливає, що початковий коронавірус кажанів був модифікований, вірогідно, генетиками у Китаї.

Йдеться про нове рецензоване дослідження, проведене професором Ангусом Далглішем з лікарні Святого Георгія в Лондонському університеті й норвезьким вірусологом Биргером Соренсеном. У своїй статті вони стверджують, що ідентифікували "вставлені ділянки, розташовані на поверхні шипа SARS-CoV-2", які пояснюють, як вірус зв'язується з клітинами людини.

Дірлов вважає їхнє дослідження "дуже важливим внеском у дебати, які зараз починаються про те, як розвинувся вірус, як він вийшов з лабораторії і вибухнула як пандемія".

"Я гадаю, що ця конкретна стаття є дуже важливою, і я гадаю, що це зрушить дискусію", - підсумував Дірлов.


Немає коментарів: