неділю, 24 листопада 2019 р.

Поший Сумку - Відмовся від пакетів!

Поший Сумку - Відмовся від пакетів! Корисна ідея!
С таким гаслом звернувся відділ промоції Львівської міськради. Екологічні торбини замість пакетів з поліетилену "живуть" довше й не забруднюють землю при утилізації. 
У Львові акція була помічена у рамках фестивалю «Чисте місто Фест 2019» 14 вересня.
«Еко-майстерка є своєрідним продовженням просвітницької кампанії «Без поліетилену», яку регулярно організовує Львівська міська рада. Усі ці заходи направлені на збереження довкілля та зменшення використання одноразового пакування, що засмічує природу. Водночас, тренд на еко-сумки зараз досягає світових масштабів, а унікальні дизайни цих торбинок підкреслюють індивідуальність чи ідентичність їхніх власників», – зазначили організатори.
Цікаво, а в південних містах України: Одесі, Миколаєві, Херсоні ми швидко побачимо тренд на екологічний торговельний інвентар?
Швейних машинок - вистачає, як і розуміння, що використання пакетів треба скорочувати. Містяни, перші мають подбати про екологію.
Інф.редакції.


1 коментар:

  1. Після публікації надійшла новина з миколаївського українського театру: Трохи інсайдів для вас.

    🔹 Незабаром в продажу – театральні еко-торбинки! Яскраво та корисно для довкілля (раніше у нас були лише великі пластикові пакети з фотками вистав) Знайти зможете в фойє. Скоріш за все – починаючи з цих вихідних.

    ВідповістиВидалити