середу, 9 жовтня 2019 р.

Думка кожного важлива! Запрошуємо до спільного обговорення мирного врегулювання на Донбасі

У рамках проєкту «Діалоги про Україну», ініційованого командою Президента України Володимира Зеленського, по всіх регіонах країни найближчим часом відбудуться зустрічі громадськості, представників органів місцевого самоврядування з посадовцями Офісу Президента, урядовцями, народними депутати України, у ході яких обговорюватимуться ключові питання розвитку держави.

Першим питанням до спільного обговорення буде мирне врегулювання на Сході України.


Метою заходу є налагодження якісного безпосереднього діалогу представників влади та суспільства, надання громадянам змоги висловити свої думки та пропозиції, всім разом напрацювати спільне розуміння вирішення надважливих для країни питань.



Як наголосили в Офісі Президента, головним прагненням ініційованої програми є врахування всього розмаїття думок громадян із ключових питань розвитку країни при ухваленні важливих для держави рішень, як і обіцяв Володимир Зеленський під час виборчої кампанії.

Представники влади нададуть громадянам роз’яснення, які кроки для припинення війни будуть зроблені найближчим часом, які «червоні лінії» влада не перетинатиме та навіщо Україна погодилася на «формулу Штайнмаєра».

Також будуть презентовані законодавчі та бюджетні ініціативи з питань соціального захисту членів сімей полеглих Героїв, учасників бойових дій та членів їх сімей, розвиток ветеранських просторів і інституційний розвиток ветеранської спільноти.

Зустріч відбудеться у четвер, 10 жовтня, о 13.00 в Миколаївському обласному палаці культури.

Запрошуємо всіх, хто не байдужий до майбутнього України.


Немає коментарів: