вівторок, 27 серпня 2019 р.

Фестиваль ‘’Руде Мiсто’’ знову радує Одесу

За роки існування фестиваль став з найбільш очікуваних подій в культурно - креативному життю Одеси та всієї України. Своїм успіхом вiн багато в чому зобов'язаний унікальному прецеденту співпраці неформальної групи цінителів музики, комедії, пародії, пантоміми, театру, фольклору, танцю та інших видів мистецтва, які поважають інновації та експеримент в жанрі вуличних вистав і в організації суспільно - культурних заходів, не тільки розважального характеру, а й просвітництва.
29 серпня 2019 року в Одесі пройде четвертий фестиваль ''Руде Місто''. Одеса стане знову столицею самих рудоволосих і талановитих людей. Фестиваль присвячується пам'яті чудового письменника і драматурга, автора Гуморини та літературного образу рудого міста Георгія Голубенка, а також пошуку сонячного і позитивного настрою, розкриттю ваших талантів і в першу чергу спрямований на об'єднання громади. Головне - бути рудоволосим не тільки зовні, а бути їм зсередини. А значить бути позитивним, оптимістичним, веселим, відкритим, і не боятися показати свої таланти всім іншим, і прагнути навчитися чомусь новому, цікавому і позитивному. У цьому році фестиваль буде проходити на двох майданчиках: Біля пам'ятника Дюку де Рішельє і в Літньому Театрі Міського Саду.

О 17.00 - Початок заходів біля пам'ятника Дюку: зустріч, помаранчева доріжка, ірландські танці, міні - конкурси, знайомство, виступ комік групи Агугу, групи Форматікс, вуличного театру Джайра, вибір короля і королеви параду рудих та парад рудих

О 18.00 - Початок концерту і конкурсних заходів, експозиція фотосушкі та живих моделей вуличного театру Джайра, оголошення результатів конкурсу «Руді таланти»

Нашi хедлайнери: Георгій Делієв, Анжеліка Рудницька, група Скажені барабаншіци, Володимир Войцеховський, Олександр Білогуб, Євген Бічасний.

Нашi анiматори: Шоу клоунів "Форматикс/4Matix", Вуличний театр "Джайра", комiк група Agugu, група Александрит, дитячи колективи з піснями про рудих. Закриє фестиваль виступ групи «Jam Band» концертом «В Одесі всі свої».

Організатор - БО ''Перший театральний благодійний фонд'' та Ідейний натхненник і творець фестивалю ''Руде Місто'' - Наталя Делієва.

У 2019 фестиваль буде проходити за підтрімки ''Українського культурного Фонду’’ та його програми ‘’Створюємо інноваційний культурний продукт’’. Дякуємо Одеську Міську Раду за інформаційно - технічну підтримку.


Немає коментарів: