вівторок, 13 серпня 2019 р.

GoCamp 2019 за участі іноземних волонтерів знову відчинились

З 12 по 23 серпня по всій Україні відбудуться табори GoCamp, в яких школярів під час літніх канікул навчають іноземним мовам, критичному мисленню, креативності, лідерству та підприємництву. 111 іноземних волонтерів з 31 країн світу приїхали в українські міста та села України, аби допомогти дітям опанувати англійську, французьку та німецьку мови.

У червні цього року пройшли перші дві хвилі мовних таборів GoCamp, але кількість іноземних волонтерів, які хочуть відвідати Україну та допомогти дітям вивчити англійську, французьку та німецьку мови постійно збільшується. Так само як і кількість школярів, які прагнуть вивчити іноземну мову та познайомитись з новими культурами. Саме тому в серпні та вересні українських школярів чекає ще дві хвилі мовних таборів.




“Всі вчителі та діти були надзвичайно привітні, завжди були готові допомогти та прийняти з обіймами. Це був настільки неймовірний досвід, що мені захотілося повертатися сюди знов і знов”, - говорить волонтерка GoCamp зі Сполучених Штатів Аманда Сойер, згадуючи свою участь у мовних таборах. Як і більшість волонтерів, Аманда зізнається, що волонтерство у GoCamp захоплює і , спробувавши один раз, ти вже не можеш зупинитися.




Два тижні мовного середовища, постійного натхнення, практичних навичок та нескінченних веселощів. На дітей віком 8-16 років чекає чотири унікальні програми: “Планета тварин”, де наймолодші дізнаються більше про тварин та навколишнє середовище, “Мистецтво та креативність” для тих, хто хоче розвинути критичне мислення, “Інновації та культура підприємництва” - програма, розроблена у співпраці з Київстар, яка навчить дітей основам підприємництва, а для дітей, які живуть у сільській місцевості команда GoGlobal у співпраці з агрохолдингом МХП розробила програму “Школа-серце громади”, яка дає дітям можливість розробляти проекти для покращення свого села. Все це забезпечують українські вчителі, тренери програми та звичайно ментори-волонтери, які не шкодують часу, грошей та сил на дійсно важливу мету.


Четвертий рік поспіль GoCamp об'єднує міжнародні посольства, уряд, бізнес та креативний клас. Таким чином всі табори реалізуються за інформаційної та фінансової підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства інформаційної політики України Київської обласної держадміністрації, Посольства США в Україні, Британської Ради в Україні, Ґете Інституту в Україні, Французького Інституту при Посольстві Франції в Україні, телекомунікаційної компанії “Київстар”, ING Bank, агропромислового холдингу Миронівський хлібопродукт, компанії “Моршинська”, Ukraine Now та Ukraine Charity.

В Миколаївській та Херсонській областях табори відкрились:
Лисогірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
Директор:Кириленко Володимир Юрійович
Волонтер:Aidan Arlow

Новоолександрівський ЗЗСО
Директор:Драчук Наталя Олексіївна
Волонтер: Benedetta Carandino

Первомайська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 16
Директор: Мочалова Ольга Іванівна
Волонтер: Taha Sajjad


Южноукраїнська гімназія №1 Южноукраїнської міської ради Миколаївської області
Директор:Коломійчук Тетяна Павлівна
Волонтер:Sylvain Vaure, Radvile Bankauskaite


Дудчанське загальоосвітнє об'єднання "дитячий садок-школа І-ІІІ ступенів-позашкільний заклад»
Директор: Мельник Тетяна Володимирівна
Волонтер: Koen Barkel

Опорний заклад Скадовський навчально-виховний комплекс "Академічна гімназія»
Директор:Соценко Ганна Олександрівна
Волонтер:Роберт Ріхтер

Любимівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Любимівської сільської ради Новововронцовського району
Директор:Лигун Галина Володимирівна
Волонтер:Aze Ecem Hicken

Бериславський заклад повної загальної середньої освіти №3
Директор:Дрябіна Ольга Борисівна
Волонтер:Catherine Barnshaw


Немає коментарів: