пʼятницю, 9 серпня 2019 р.

В Одесі Студентські дебати “Вирішуй для міста”

Студентські дебати “Вирішуй для міста” стартують в Одесі у кінці серпня! Встигни зареєструвати себе та свою команду. Що очікує учасників дебатів? По-перше, насичений день підготовки з провідними спікерами і лекторами, які розкажуть про те, як працює місцева влада, як шукати шляхи до взаємодії, щоб реалізовувати власні проекти, та як використовувати можливості громадського бюджету для цього. По-друге, команди-переможці отримають шанс у вересні позмагатись на фіналі в Києві за можливість безкоштовно поїхати у тижневу освітню подорож до Берліну вже у цьому році!
Як зареєструватись? Необхідно перейти за цим посиланням та заповнити усі необхідні пункти. Потім організатори зв’яжуться з вами і повідомлять всі інші деталі. Скільки людей у студентській команді? Ми очікуємо, що у вашій команді буде від 4 до 6 учасників. Кількість місць обмежена – поспішайте, дедлайн подачі заявок на участь: 14 серпня 2019 (до 12:00).

Дати проведення? 29 серпня – підготовка та знайомство; 30 серпня – дебати і визначення переможців. Де проходить? Два дні ми готуємося до дебатів і дебатуємо у хабі 4City, що знаходиться майже у центрі Одеси. Тема дебатів? Головна тема – громадський бюджет! Все ще маєте сумніви щодо участі чи питання, то звертайтесь: b.bernatskyi@democracy-reporting.org (Богдан Бернацький, юридичний радник DRI).


Немає коментарів: