середу, 24 липня 2019 р.

Українські зірки у Голлівуді






Шлях до мрії! 

«Треба стукати у багато різних дверей, і тоді ваша мрія обов’язково здійсниться!» І.Сахно.
В рамках Одеського міжнародного кінофестивалю пройшла творча зустріч з молодого, талановитою та дуже перспективною українсько-голлівудською акторкою Іванною Сахно.Цій дівчині лише 21, а вона вже підкорила Голлівуд! Уявіть собі! Вона відома своїми ролями в голлівудському блокбастері «Тихоокеанський рубіж: Повстання» (2018) та в голлівудській екшн-комедії «Шпигун, який мене кинув» (2018). Це наша українська зірочка, яка точно знає чого вона хоче. Вона не боїться рухатися вперед, розвиватися, шукати себе нову та різні шляхи
для реалізації себе. Вона точно знає, що таке мрія і що треба робити для її здійснення! Ось така вона – наша українська талановита молодь!

На майстер-класі Іванна розповіла про те, як вона ще з малого дитинства мріяла потрапити до Голлівуду, прагнула займатися улюбленою справою, а також поділилася з чого почалася її дорога аж до самого мріяного Голлівуду.

Її творчий шлях розпочався з ролі в українському сіткомі «Леся+Рома» і продовжився участю у різних проектах. Усі зароблені гонорари від участі в українських проектах мала Іваннка не витрачала на дитячі забавки, а відкладала гроші на поїздку своєї мрії, на навчання закордоном, вивчення англійської мови. Вона пішла навчатися до звичайної американської школи, вивчати англійську мову, спілкуватися з тинейджерами-однолітками. Дівчина хотіла зрозуміти їхні думки, вивчити їхню культуру, пізнати американський світ і пристосуватися до нього. Згодом геть юна акторка почала ходити на різні кастинги, пробуватися на ролі у велике кіно, отримувати досвід, продовжувала отримувати освіту, практикувалася співпрацювати з різними менеджерами, аж поки не зустріла саме свою людину – свого менеджера і свою команду. Не дивлячись на те, що молода акторка живе та працює закордоном, вона ніколи не забуває свою Батьківщину і все те, що з нею відбувається на даний момент, приїздить сюди, готова і хоче співпрацювати з українськими режисерами, а на Канському кінофестивалі Іванна вийшла з табличкою на підтримку взятого у полон українського режисера Олега Сенцова, а також виходила на мітинг в Америці під час Революції Гідності. На творчій зустрічі акторка поділилася як вона важко працювала, багато вчилася: і в день, і в ночі, на дві школи, долала багато перешкод на шляху до того, щоб потрапити до Голлівуду. Адже це була її мрії з самого дитинства!
Акторка пригадує цікаві моменти з шляху підкорення Голлівуду
Після чудової бесіди глядачі щиро подякували акторці за творчу зустріч
Іванна Сахно постає прикладом мотивації для української молоді, бо ця людина точно знає як ставити перед собою цілі і добиватися їх!
Іванна Сахно на червоній доріжці ОМКФ

А також на фестивалі відбувся прем’єрний показ та презентація української стрічки «З України до Голівуду» (2019) реж. Станіслава Сукненко, Галини Кувівчак-Сахно, в якої теж зіграла Іванна і розповіла свою історію шляху.
«Цей фільм є першим дослідженням українського сліду в Голлівуді. Роками в різноманітних інформаційних джерелах народжених в Україні називали Russian, але настав час розставити крапки над і у питанні хто є хто у Голлівуді та з'ясувати, в чому досягнули успіху таланти з України. Розповідь про досягнення українців минулого переплітається з особистими історіями тих, хто запалює свої зірки на голлівудському небосхилі сьогодні.»
Фільм дуже сподобався глядачам!
Планується вихід на великі екрани!  Вже цієї осені в усіх кінотеатрах Українию
Вікторія Дромашко.


Немає коментарів: