вівторок, 4 червня 2019 р.

Тхеквондисти Миколаєва завоювали два кубки на турнірі в Херсоні


Миколаївські спортсмени взяли участь у щорічному турнірі з тхэквондо (ВТФ) "KHERSON CUP 2019", який відбувся 1 червня 2019 року в Херсоні.


Організаторка спортивного заходу Олександра Єрмоленко розповіла:

- Багато дітей спробували свої сили вперше. Були й перші сльози від поразки, і перша радість від перемоги. Від усього тренерського складу спортивного клубу "Атака" вітаємо тхеквондистов з участю в турнірі. Це досвід. Ми разом ростемо й стаємо сильнішими.

У змаганнях взяли участь 120 спортсменів із Миколаєва, Маріуполя й Херсона. З розривом в одну золоту медаль спортивний клуб "Атака"(Херсон) завоював перше командне місце турніру.
Друге й третє місця вибороли миколаївські тхеквондисти: клуб "Санрайз" (тренер Григорій Хозяінов) і клуб "Сила духу" (тренер Павло Жуковський).

Команди-учасниці отримали пам'ятні кубки та подарунки.

Тренер Григорій Хозяінов зазначив:






- Ці змагання важливі для спортсменів. Це, зокрема, підготовка до Всеукраїнського турніру "Південна пальміра", що відбудеться в Одесі з 7-го по 9-те червня. Наше завдання - розвивати й популяризувати цей динамічний вид спорту на Півдні України. Спортсмени, віддані тхэквондо, усвідомлюють, що вони змагаються, досягають нових результатів не лише заради себе, але й для всього суспільства.

Тетяна Бакоцька


Немає коментарів: