вівторок, 7 травня 2019 р.

«ДИКИЙ ТЕАТР» ПОКАЖЕ В Миколаєві ВИСТАВУ «КИЦЮНЯ».

20 травня в Миколаєві пройде перший покази вистави «Кицюня» від скандального і епатажного «Дикого театру» з Києва. Вистава створена за п’єсою «Лейтенант з острова Інішмор» відомого драматурга, сценариста і режисера Мартіна Макдони («Залягти на дно в Брюгге», «Сім психопатів», «Три білборди на межі Еббінга, Міссурі») - і це перша постановка п’єси в Україні.


«Дикий театр» став фіналістом театрального конкурсу Taking the Stage 2017 Британської Ради в Україні,  а вистава Кицюня увійшла в ТОП-3 кращих вистав Києва 2018 року. Та побачити виставу зможуть не всі. Театр попереджає: вона не рекомендована до перегляду людям з хиткою психікою, глибоко вагітним жінкам і любителям котиків. А також містить сцени насилля, жорстокості, сарказм і обсценну лексику.

Керує постановкою Максим Голенко, що сьогодні є одним з найбільш іменитих режисерів України («Афродизіак», «Вій 2.0.» і «Віталік»).

Події, що відбуваються на ірландському острові Інішмор, переносяться в Ірландщину, а герої починають торгувати бурштином і критикувати українські реалії. Вистава йде у живому музичному супроводі  від гурту  "Red Alice".

Та все ж в центрі уваги Патрик – жорстокий і безжалісний вбивця, що тримає у страху всю країну. Він не знає ні пощади, ні сентиментів. Він мчиться як ураган, змітаючи все і всіх на своєму шляху. І є лиш одна істота у цілому світі, до якої Патрик має справжні почуття. Але з нею стається біда, і під приціл месника-м’ясника потрапляє цілий острів.

У виставі задіяні актори з 10 театрів Києва: Заєць Володимир (Театр на Печерську), Кузіна Ганна (актриса театру і кіно), Ярема Олександр (ТЮГ / "Золоті Ворота"), Халаімов Роман (Театр на Подолі), Доричевський Олексій ("Дикий Театр"), Кронглевський Андрій ("Дикий Театр"), Соловйов Дмитро (Театр на Лівому березі Гладкий Володимир (актор театру і кіно).

Творча група: автор Мартін Макдона, переклад Ілля Пелюк, режисер  Максим Голенко, художник Марія Хомякова, композитор Дмитро Данов, продюсер  Ярослава Кравченко.

Николаевский Академический Художественный Русский Драмтеатр
початок: 19:00
Квитки від 160 до 430 грн
https://hochu-bilet.com/afisha/kicjunja_dikij_teatr_v_nikolaeve


Інформація:

Максим Голенко – український театральний режисер, народився у Миколаєві, головний режисер незалежного “Дикого театру”.
З 2006 по 2017 рік створив 30 вистав у професійних державних та недержавних театрах в різних містах України: Миколаїв, Рівне, Коломия, Івано-Франківськ, Луганськ, Київ. В 2016 поставив «Вій» за п’єсою Наталії Ворожбит у Theater Magdeburg (Німеччина).
У 2017 році увійшов в топ-10 найкращих режисерів країни за версією театральних критиків.

Дикий театр – заснований 10 лютого 2016 року. Вважається одним з найпопулярніших незалежних театрів країни. Має репутацію театру-провокатора та ньюзмейкера.
Ламає стереотипи: тут немає бабусь-білетерів, дзвінків, а в залу можна заходити з кавою, коньяком і навіть голим. Співпрацює з наймоднішими режисерами й акторами країни, ставить сучасних авторів, створює гостросоціальні проекти, спрямовані на провокацію глядачів.





Немає коментарів: