середу, 22 травня 2019 р.

Молодь Миколаївщини запрошують на зустріч з місцевими роботодавцями

23 травня у Миколаєві відбудеться бізнес-форум для молоді «ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ», в рамках ініціативи «УКРАЇНСЬКИЙ ПАКТ ЗАРАДИ МОЛОДІ-2020». Мета форуму – посилити діалог між молоддю та роботодавцями заради кращого працевлаштування молоді та розвитку країни.
Вперше молоді люди з Миколаївщини зустрінуться з ТОП-менеджерами найбільших працедавців міста, які розкажуть, кого вони шукають у свої колективи, як вибирають кандидатів і які навички потрібно розвивати для досягнення кар’єрного успіху.
У рамках форуму відбудеться презентація актуальних кар’єрних можливостей, практичні майстер-класи від HR компаній з написання резюме та підготовки до співбесіди, дискусії щодо пріоритетів у виборі першої роботи.
«Ми вже провели форум для молоді у 14 регіонах України і раді розпочати роботу Пакту у Миколаєві. Для молодих людей, які прийдуть на форум ми підготували буклет, для того щоб вони могли визначитися з вибором карєри, цікаві рекомендації та навіть візитівки, щоб вони могли пропонувати свою кандидатуру роботодавцям», - розповів Тарас Деркач, координатор CareerHub в Центрі «Розвиток КСВ».
Окрім того, форум стане відправною точкою для проведення інших масштабних заходів для молоді з Миколаївщини. З наступного місяця стартує програма «Skills Lab: власна справа» - це місячне тренінгове навчання з побудови власного бізнесу. А вже у вересні цього року стартує «Skills Lab: власна кар’єра» для того, щоб молодь могла розвинути свої навички працевлаштування.
Серед компаній, які будуть присутні Lactalis, Студія шоколаду Пан-Шоколатьє, ГК Автомир, Коблево Тревел, Нібулон, lifecell, Укртелеком, Приват Банк, Миколаївський обласний центр зайнятості Альфа-Банк, Reikartz Hotel Group та інші підписанти Пакту заради молоді.
«Створення умов для працевлаштування молоді є одним з основних пріоритетів молодіжної політики Миколаївської міської ради. Саме завдяки такому форуму та іншим ініціативам ми зможемо активно розвивати цей напрям та сприяти працевлаштуванню молоді в нашому регіоні», - зазначив Олександр Рябенко, начальник управління молодіжної політики Миколаївської міської ради.

Адреса проведення Форуму: вул. Адміральська, 28/4

Час проведення: з 10 до 18.

Організатори Форуму: CSR Ukraine, Фонд ООН у галузі народонаселення та Міністерство молоді та спорту України.

Інформаційні партнери: Миколаївська обласна державна адміністрація та Миколаївський обласний центр зайнятості.

Український Пакт заради молоді-2020 – це продовження загальноєвропейської ініціативи щодо вирішення проблем працевлаштування молоді. Підписуючи документ, ТОП-менеджери компаній зобов’язалися сприяти створенню мінімум 700 партнерств між бізнесом та освітнім сектором і забезпечити 50 000 місць для стажування та першої роботи молоді, сприяти умови для забезпечення менторською підтримкою 1000 молодих людей  до 2020 року.


Немає коментарів: