суботу, 18 травня 2019 р.

День Європи 2019 у Миколаєві




І знову яскраві фотозоні, що представляли країни Європейського союзу, концерт, безліч конкурсів та експозицій, ще більш яскрава карнавальна хода. Ось те, що чекало мешканців  17 травня в центрі міста.

Вже котрий рік провідні євро та еко клуби міста проводять масштабні квести, конкурси, виставки та вистави на честь святкування Дня Європи. Ось уже другий рік поспіль вони проводять масштабний ЄвроЕкоКвест, котрий цього року проводили Миколаївський міський молодіжний ЄвроКлуб «Діалог», МЗОШ №1 імені Олега Ольжича, МЗОШ №45, Муніципальний колегіум, Академія дитячої творчості, Юридичний ліцей, Еко-клуб «ЄвроЕколог» Обласного еколого-натуралістичного центру, але в цей раз квест пройшов ще маштабніше, ніж в минулому році - 7 локацій, в яких мешканці міста дізналися більше про країни Європейського Союзу, які виникали екологічні проблеми та методи їх успішного подолання в країнах Європейського союзу, про фіто та тваринні символи країн ЄС та багато іншого.

Більше 40 дітей-організаторів з євроклубів міста і екоклубів області та понад 500 учасників-гравців квесту різного віку. А крім цього експозиції про діяльність євроклубівського руху в школах міста, конкурс малюнків для самих маленьких городян і подарунок від Обласного еколого-натуралістичного центру - контактний міні-зоопарк - все це - ЄвроЕкоКвест «Стежинками Європи», який провів Миколаївський міський ЄвроКлуб « Діалог» спільно з провідними євро та еко клубами міста.
У важкій і чесній боротьбі визначилися переможці кверхусту, які отримали цінні призи від міського Євроклубу «Діалог» та Представництва Європейського Союзу в Україні, а евроклубовці та решта учасників отримали море позитивних емоцій та нових знань.
Артем Яковлев,

Руководитель Николаевского городского молодежного ЕвроКлуба "Диалог"


Немає коментарів: