пʼятницю, 22 березня 2019 р.

23 БЕРЕЗНЯ У МИКОЛАЄВІ ВІДБУДЕТЬСЯ ФЕСТИВАЛЬ СИЛИ ТА МУЖНОСТІ - МУРОМЕЦЬ ФЕСТ

Вже завтра, 23 березня, на Соборній площі Миколаєва за підтримки голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка зберуться найсильніші люди планети, щоб створити неймовірне свято для всіх жителів та гостей міста.
Гості фестивалю Muromets Fest Mykolaiv Edition стануть свідками реєстрації одразу двох силових національних рекордів. На очах у тисяч глядачів 4 українські чемпіони та рекордсмени світу, серед яких Руслан Петруня, Денис Дубровський, Сергій Пономарьов та Артем Ушенко, разом потягнуть 4 вантажівки. А рекордсмен GUINNESS WORLD RECORDS Олег Тягнизуб спробує перевершити сам себе та підняти зубами вагу у 200 кг (до цього, на Muromets Fest у Києві він піднімав 165 кг).


Крім того, миколаївці зможуть побачити неймовірне видовище – «Бензопила шоу» від ведучого заходу Андрія Джеджули, позмагатись у силі й витривалості зі стронгменами з усієї України та взяти автографи у спеціальних гостей Muromets Fest – володаря титулу «Найсильніша людина світу» Василя Вірастюка та президенту Федерації стронгмену України Сергія Конюшка, під час автограф-сесії.
На Соборній площі також буде організовано багато тематичних спортивних, історичних, дитячих зон. А завершиться день під улюблені хіти хедлайнера фестивалю – гурту «С.К.А.Й.».

У програмі фестивалю:

Василь Вірастюк, Олег Тягнизуб та інші стронгмени будуть у вільному доступі для глядачів – відбудеться автограф-сесія стронгменів для всіх бажаючих.

- Змагання з жиму штанги лежачи, підняття гірі, армреслінгу, присідання зі штангою, перетягування канату, набивання м’яча, дитячий турнір по футболу, кубок Миколаївської баскетбольної ліги з баскетболу 3 х 3 (стрітбол).

- На території проведення фестивалю буде працювати дитяче містечко з батутами та ростовими ляльками. Сашко Лірник розважатиме дітей своїми казками. Працюватимуть майстер-класи для дітей: з аквагриму, різноманітних поробок руками тощо.

- Для всіх бажаючих перевірити стан власного здоров'я працюватимуть пересувний флюограф, вимірювання тиску, визначення групи крові, експрес-тест на ВІЛ-СНІД, визначення рівня цукру в крові, експрес огляд шкіряних покривів людини (безпечність родинок та родимих п’ятен). Всі бажаючі зможуть познайомитись із внутрішнім обладнанням та відповідно з його роботою реанімаційного медичного автомобіля.

- Під час фестивалю працюватимуть фуд-корти – точки приготування та продажу вуличної їжі – від найпростішого – хотдогів та бутербродів – до смаженини на вертилі.

11.00 - Відкриття фестивалю.

Для вас розпочне роботу ярмарок та великий фуд-корт із смачнющими ласощами на будь-який смак!

12.00 - До роботи фуд-корту та ярмарку додаються активності для всієї родини: змагання зі стронгменами, майстер-класи для дітей та дорослих, починають працювати тематичні спортивні, історичні та дитячі зони.
Зорієнтуватись на місці вам допоможе наш ведучий - Андрій Джеджула, який розповість про кожну з локацій з головної сцени фестивалю.

16.00 - Запаланована фіксація першого національного рекорду на фестивалі!
На ваших очах 4 українські чемпіони та рекордсмени світу, серед яких Руслан Петруня, Денис Дубровський, Сергій Пономарьов та Артем Ушенко, разом потягнуть 4 вантажівки

16.30 - Встановлюємо другий національний рекорд!
Рекордсмен GUINNESS WORLD RECORDS Олег Тягнизуб спробує перевершити сам себе та підняти зубами вагу у 200 кг (до цього, на Muromets Fest у Києві він піднімав 165 кг)

17.00 - Розпочнеться автограф-сесія.
У кожного гостя Muromets Fest буде можливість взяти автограф у спеціальних гостей фесту - володаря титулу «Найсильніша людина світу» Василя Вірастюка та президенту Федерації стронгмену України Сергія Конюшка. А також у наших рекордсменів - Олега Тягнизуба, Руслана Петруні, Дениса Дубровського, Сергія Пономарьова та Артема Ушенка.

18.00 - Запрошуємо всіх на концерт, де для вас виступатимуть талановиті миколаєвські музиканти

19.00 - На головній сцені з'явиться хедлайнер фестивалю - гурт "СКАЙ"

Дихай вільно. Відчувай силу. Приходь на Muromets Fest Mykolaiv Edition!

23 березня, Соборна площа, Миколаїв. ПОЧАТОК об 11.00. ВХІД ВІЛЬНИЙ


Немає коментарів: