середу, 27 лютого 2019 р.

«Номери» повертаються. За мотивами однойменної п’єси Олега Сенцова


31 березня на Сцені 6 о 19:00 дивіться одну з найгучніших прем’єр сезону!

Вже близько 5 років Олег Сенцов є політв’язнем Кремля! Українця було заарештовано навесні 2014-го, невдовзі після анексії Криму. Суд Російської Федерації незаконно засудив його до 20 років позбавлення волі. П’єсу Сенцов закінчив, вже перебуваючи у російській в’язниці, її сюжет безпосередньо пов’язаний із долею автора. «Номери» – це не просто антиутопія, а пророча п’єса, сюжет якої безпосередньо пов’язаний з долею її автора, незаконно ув’язненого в Росії українця Олега Сенцова.

«Номери» – це історія про суспільство, що живе в обмеженому занедбаному світі, в якому кожен сам по собі.

У постановці дія відбувається у старому цирку, який забув про своє призначення, та існує за інерцією, не помічаючи власної мутації. Режисерка вистави – Тамара Трунова. Вона є однією з найяскравіших представниць сучасної українською сцени. Лауреатка театрального фестивалю британської драми «Taking the Stage».

У 2017-му здійснила постановку «The people are singing» в Манчестерському театрі The Royal Exchange, що досліджує вплив війни на Сході України на повсякденне життя. Цього року здійснила постановку за п’єсою Наталі Ворожбит «Погані дороги». До акторського складу вистави увійшли Римма Зюбіна, Андрій Ісаєнко, Анна Кузіна, Валерія Ходос, Христина Синельник, Вікторія Авдєєнко, Віталій Ажнов, Володимир Кравчук, Міра Жучкова, Дмитро Олійник, Руслан Коваль та Марія Заниборщ. Постановка була здійснена кінокомпанією 435 FILMS за підтримки Українського культурного фонду. Зробіть свій вибір!

Приходьте та підтримайте Олега! Вистава відбудеться за адресою: вул. Васильківська, 1 (Сцена 6, у приміщенні Довженко-Центру)


Немає коментарів: