неділю, 16 грудня 2018 р.

Зустрічайте новорічні прем'єри в українському театрі!

Передостанній тиждень грудня 2018 року подарує миколаївцям дві святкові прем'єри.
Миколаївський академічний український театр драми та музичної комедії завершує постановку дитячої казки та новорічного шоу!

Отже,


– 19 грудня 2018 (середа), в День Святого Миколая, о 10:00 та 13:00 ми представимо нашим юним глядачам казку Ярослава Стельмаха "Аладдін". Показ проводиться спільно з Управлінням молоді та спорту Миколаївської ОДА. На прем'єру запрошені діти учасників АТО, діти з багатодітних сімей, а також діти з соціально незахищених сімей.

– 21 грудня 2018 (п'ятниця) о 18:00 – прем'єра новорічного шоу під назвою "Хотите – верьте, хотите – нет". В масштабній поставці задіяний весь творчий склад театру: артисти драми, артисти вокалісти, артисти хору, оркестр, балет, а також директор-художній керівник нашого театру народний артист України Микола Берсон та головний режисер театру, заслужений діяч мистецтв України Олег Ігнатьєв (який за сумісництвом є ще й автором сценарію цього шоу)

Марафон новорічних шоу та дитячих казок (серед яких крім "Аладдіну" буде казка-балет "Чіпполіно" та музична казка "Жила-була Сироїжка") триватиме в нашому театрі з 19 грудня 2018 по 15 січня 2019 року.

До зустрічі!

З повагою,
Богдан Головченко/


Немає коментарів: