пʼятницю, 2 листопада 2018 р.

Що суддя-кандидат хоче зазначити?

Конкурси до Вищого антикорупційного суду та Верховного Суду переходять у активну фазу. Вже в середині листопада кандидати складатимуть іспити, а команда ЧЕСНО. Фільтруй суд вже аналізує претендентів на суддівські посади. Аналітичні довідки про кандидатів міститимуть серед іншого оцінку доброчесності за нашою методологією.

Стандарт ЧЕСНО – це право людини на відповідь щодо інформації про себе і ми забезпечуємо реалізацію цього права шляхом надсилання інформації, що ми віднайшли до її оприлюднення. Тому команда ЧЕСНО.Фільтруй суд! надсилатиме аналітичні довідки про кандидатів на електронні адреси, які можемо відшукати (офіційні скриньки судів для кандидатів-суддів, електронні пошти в університетах для кандидатів-науковців, адреси, вказані у реєстрі адвокатів). Втім, аби кожен кандидат зміг реалізувати своє право на відповідь, закликаємо претендентів на суддівські крісла у Верховному та Вищому антикорупційному суді надсилати нам свої контакти.
Для цього потрібно написати лист на скриньку info.chesnosud@gmail.com з назвою листа "Довідка кандидата". І ми обов'язково надішлемо вам інформацію!

P.S. Конкурс має на меті обрати кращих й аналітичні довідки містять інформацію різного характеру, а тому доповнення від кандидатів позитивними фактами про себе також вітається
P.P.S. Право на відповідь може бути реалізоване у будь-який момент і після публікації довідок


Немає коментарів: