понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Звіт діяльності ЧЕСНО. Фільтруй суд! за 2 роки

Влітку виповнилось 2 роки з запуску кампанії ЧЕСНО. Фільтруй суд! і аби розказати та показати усе, що ми робили і зробили, ми підготували звіт.
За ці два роки ми запустили базу профайлів суддів, про створення якої заявляли на самому початку кампанії. У базі вже понад півтори тисячі профайлів і вона постійно наповнюється. Разом з тим протягом цих двох років відбулося чимало важливих подій у судовій системі, починаючи від створення Верховного Суду, переформатування Вищої ради правосуддя, великої кількості змін, закінчуючи масштабним кваліфікаційним оцінюванням, що зараз лише набирає обертів. Жоден важливий процес не обійшовся без уваги ЧЕСНО. Фільтруй суд!.

Про деталі нашої дісльності читайте у звіті:

Підсумки дворічної діяльності кампанії ЧЕСНО. Фільтруй суд!

ЧЕСНО. Фільтруй суд! – кампанія, спрямована на оновлення та очищення судової системи, а також утвердження справедливого правосуддя в Україні.

Центр демократії та верховенства права (CEDEM), який є ініціатором кампанії ЧЕСНО. Фільтруй суд!, — це аналітично-адвокаційний центр, що працює в громадському секторі України з 2005 року, спрямовуючи свої зусилля на розвиток незалежних медіа, підтримку громадських платформ і рухів, а також побу-дову правової держави в Україні.


Немає коментарів: