четвер, 17 травня 2018 р.

Марина Порошенко відкрила театральний фестиваль «Мельпомена наМиколаївщині»

У четвер, 17 травня, у ході робочого візиту Марина Порошенко відкрила театральний фестиваль «Мельпомена на Миколаївщині» в рамках ХХ Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії». 
«Я вітаю учасників і глядачів театрального фестивалю «Мельпомена на Миколаївщині», який відбувається в рамках Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії», і мені надзвичайно приємно бути сьогодні разом з вами на цьому творчому вечорі. Я щиро хочу вас привітати з тим, що цього разу цей творчий захід буде відбуватися і в Херсоні, і в Миколаєві. Я впевнена, що Миколаївщина гідно зустріне гостей і проведе цей захід на високому рівні», - зазначила перша леді.


Марина Порошенко також додала, що за останні роки цей захід об’єднав багато творчих колективів з різних країн Європи та світу.  «Для мене надзвичайно приємно, що саме такі акції, такі заходи, такі фестивалі народжуються, набувають сили і стають популярними на нашій рідній Україні. Я впевнена, що сьогоднішнє відкриття театрального фестивалю «Мельпомена на Миколаївщині» подарує незабутні спогади і яскраві враження нашим гостям та глядачам, і висока культура об’єднає всіх українців і надихне на добрі справи. Слава українському великому народу, і слава Україні», - звернулася до присутніх дружина Президента.
Зазначимо, що цього разу фестиваль прийматиме 20 колективів з України, а також артистів з Грузії, Ізраїлю, Молдови, Білорусії, Португалії та Литви.
Фото Б.Головченко.


Немає коментарів: