вівторок, 7 листопада 2017 р.

Навчаємось енергію ощадливо використовувати

До вашої уваги новий цікавий курс від Відкритого Університету Майдану.

Пісня комунальників «Ой зненацька, ой зненацька нас заскочила зима!» сьогодні викликає або сумну посмішку, або хвилю обговорення, як складно щось змінити.
Більшість громадян потратили у пастку чуток і до кінця не розуміють, що тактика малих кроків і відповідальне ставлення до спільного інтересу дозволяє вирватись з замкнутого кола забобонів і страхів.

Бути енергоефективним в Україні можливо, але треба докласти зусиль. Щоб допомогти зрозуміти, як це працює в Україні 26 жовтня на нашій платформі стартував курс "Енергоефективність багатоквартирного будинку у дії".

Цей курс побудований на реальних прикладах термомодернізації українських багатоповерхівок силами мешканців. Дає відповіді на питання, як суттєво заощадити на опаленні та як користуватися можливостями залучення банківського фінансування й підтримки державної і місцевої програм енергоефективності.

Курс підготовлено за підтримки проекту «Енергоефективність у житловому секторі України» IFC (група Світового банку), що здійснюється за фінансування Швейцарської Конфедерації.

Долучайтесь за посиланням.


Немає коментарів: