четвер, 19 жовтня 2017 р.

Нова забава театралів Миколаєва


Перші 240 квитків було продано в Інтернеті за першу годину доби 17 жовтня. Ні, це не залізничні квиткі на Львів чи Київ. Саме такими темпами продаються квитки на спектаклі Миколаївського академічного українського театру драми та музикальної комедії.
- Ми запропонували своїм глядачам 60 квитків на прем'єру вітчизняної  рок-опери "Біла ворона" на 1-е грудня. - Каже завліт театру Богдан Головченко. Саме вони були розкуплені у перші хвилини. Нажаль ми не можемо всі квитки реалізовувати через Інтернет, ще багато людей зранку першого дня продажу стоять в черзі біля нашої каси...


Окрім прем'єр театр у грудні пропонує глядачам новорічні шоу та інші вистави - всі вони мають надвисокій попит.
Що це?
Відгук глядача на якість культурного продукту, та працю трупи. Український театр в місті й області гарячо люблять. Кожна розвинена родина хоча б один раз на місяц обов'язково ходить в цей "храм Мельпомени".
Театру 1 листопада виповнюються 90 років, а квитки вже купуються на новорічні спектаклі. Такий інструмент як електрона каса в мережі дає можливість робити це в перші хвилини доби. Що й роблять все більше мешканців Миколаєвщіни.
В.Інгульский.


Немає коментарів: