пʼятницю, 14 липня 2017 р.

Юрій Коваленко – знайшов свій другий дім в Миколаєві

В 2017 році Коледж преси та телебачення продовжив соціальну програму щодо безкоштовного навчання переселенців.  Дана акція була запроваджена в 2014 році з початком російської агресії. Гліб Головченко, секретар НСЖУ, директор Коледжу преси та телебачення: «Початок російської агресії, анексія Криму, обстріли територій Донецької та Луганської областей призвели до того, що близько півтора мільйони українців лишилися своїх домівок та були змушені шукати кращої долі в інших областях України. Серед них – тисячі молодих українців, які або уже навчалися у ВНЗ, або повинні були вступати. Розуміючи всю важкість їхньої ситуації засновники Коледжу преси та телебачення прийняли рішення про надання переселенцям можливості навчатися в Коледжі безкоштовно».
В 2014 році ініціативу щодо безкоштовного навчання переселенців підтримала Національна спілка журналістів України та тоді перший секретар, а нині голова Спілки Сергій Томіленко.
В цьому році по спеціальній програмі навчання для переселенців закінчив своє навчання Юрій Коваленко, який родом з Донецької області. Юрій Коваленко, студент 4-го курсу Коледжу преси та телебачення, переселенець: «Надання можливості безкоштовного навчання в Коледжі не аби як підтримало мене після того, як в моє місто прийшла війна. Завдяки цьому я мав можливість залишитися в Миколаєва та продовжити своє навчання. Завдяки навичкам, які я отримав в Коледжі, я вже понад рік працюю в передачі «ДжеДАІ» на телеканалі 2+2. В своєму місті останній раз я був взимку 2014 року. Миколаїв та Коледж стали для мене другою домівкою, де я знайшов підтримку та розуміння. А наразі я готую документи для вступу до Національної спілки журналістів України».

Вступ до Коледжу преси та телебачення буде відбуватися з 12 липня. Пріоритет віддається молодшим спеціалістам, бакалаврам, спеціалістам всіх напрямків підготовки. НАВЧАННЯ ДЛЯ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ БЕЗКОШТОВНЕ!


Контакти: 0512-50-00-30, email v.veselovskaya@gmailcom , marinatop101@gmail.com, kptv93@gmail.com


Немає коментарів: