вівторок, 20 грудня 2016 р.

Хто вбив Наумова Володимира Григоровича?

Тіло знайшли 18 лютого 2014 року, в  Київі вранці, на Трухановому острові. Загиблий мав хусточку Самооборони Майдану на шиї.

Наумов Володимир народився у с. Шевченко Добропільського району Донецької області в той самий день, що й колись народився Тарас Шевченко – 9 березня. Тому любив його твори і знав “Кобзар” напам’ять. Мешкав у м.Родинське, де працював у ЖЕКу водієм.
За власними переконаннями поїхав на своїй машині в Київ на барикади. Записався до Самооборони Майдану. Був викрадений тітушками і вбитий.
Смерть не розслідували, поховали тихо, без участі євромайданівців.
Наскільки я памятаю той день, Наумов був знайдений задушеним. Пишуть, що обставини смерті невідомі, а хтось вивчив ці обставини?

Хіба невідомо, що коли находять кримінальний труп, тобто придушений, то, за всіма самими найскромнішими вимогами, треба відкрити кримінальне провадження за фактом придушення людини і вже тоді, в ході досудового слідства, шукати і допитувати свідків і встановлювати обставини злочину, шукати винуватців злочину і т.д. і т.п.
Хто повинен був відкрити і не відкрив кримінальне провадженя за фактом насильницької смерті Наумова Володимира Григоровича?

«Хлопця опізнали – мені в Дніпровському відділку показали копію документів, що були при ньому. Це Наумов Володимир Григорович, 9 березня 1970 р.н., село Шевченко, Добропільський р-н, Донецька область. Міліцейська версія – самогубство, стрибнув з Пішоходного мосту» – написала нардеп «Батьківщини» Леся Оробець.
Ясно, що 18 лютого 2014 року – це був день масових «самогубств» в Києві, а потім ще 20-го на Інститутській. Та чи хтось покараний за цю «міліцейську версію» і за ці «самогубства»?
Жодна тітушка не сидить, жодна тітушка не покарана!
Грудініна Наталя Миколаївна

 



Немає коментарів: