суботу, 4 червня 2016 р.

В Миколаєві відбудеться тренінг для еко-активістів «Генерація Е 3.0»

Команда тренерів Української молодіжної кліматичної асоціації (УМКА) розпочинає освітньо-кліматичний тур містами України, щоб поділитися успішним досвідом і новими знаннями з активними та небайдужими до довкілля. Цього року тур відбудеться у трьох містах України – Житомир, Одеса та  Миколаїв (18-19 червня)
Програма дводенного тренінгу створена для того, щоб допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля однодумців для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, пом’якшення наслідків зміни клімату.
Основні блоки тренінгу: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для пом’якшення їх наслідків, аспекти енергоефективності, робота над ідеєю та проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності, комунікації у проекті та робота із ЗМІ.
«Генерація Е 3.0» ділиться знаннями і досвідом у драйвовому і зручному форматі – активісти активістам, досвідчені і початківці заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! За час дії проекту у 15 тренінгах взяли участь понад 200 екологічних активістів з різних регіонів країни, вони вже реалізовують проекти на місцях.

Тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е 3.0» відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні. Відбір здійснюється на основі анкетування. Орієнтовна кількість учасників – 20-25 осіб, вік — від 17 років.

УМКА запрошує усіх охочих взяти участь у тренінгу й заповнити форму реєстрації за посиланням http://goo.gl/forms/E9YhDK6YzkQk70fy2


Анкети приймаються до 12 червня 2016 року (включно).

Детальну інформацію про час і місце проведення тренінгу буде надано учасникам після завершення опрацювання анкет. Слідкуйте за оновленнями на сторінці проекту www.facebook.com/generationE.tour

Зміни клімату вимагають змін!

Дякуємо усім ЗМІ за поширення цієї інформації — це цінний внесок у справу розвитку екологічного руху в Україні!


 координаторка проекту, Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА)




Про УМКА

Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА), (англ. – UYCA) є неурядовою організацією соціально-екологічного спрямування, ключова галузь – зміни клімату, попередження, адаптація. Організація заснована з метою створення платформи для взаємодії та розвитку кліматичних активістів. Основні проекти: «Бери і роби» - кампанія практичних екоінтервенцій, щорічний освітньо-практичний форум «Енергія змін» (Power Shift), мережа центрів популяризації ідей і практики сталості, «Стале життя» - практичний експеримент з низьковуглецевого способу життя та ведення домогосподарства в Україні, тренінговий тур з розвитку активістів «Генерація Е». УМКА входить до робочої групи із змін клімату, є членом CAN EECCA.



Немає коментарів: