пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Вимушених переселенців та мешканців Донбасу навчать ефективному фрілансу

У квітні на Донбасі стартує програма навчання навикам віддаленої роботи. До участі в ній запрошуються вимушені переселенців та мешканці Донецької та Луганської областей.
Кваліфіковані тренери пропонують навчання за спеціальностями менеджер з продажів, менеджер по роботі з клієнтами, інтернет-маркетолог, веб-дизайнер, дизайнер, художник, SMM-спеціаліст, контент-менеджер, копірайтер, оператор call-центру, диспетчер та дистанційний репетитор. Залежно від фаху навчання триватиме 5 або 10 днів та проходитиме у Краматорську, Слов’янську, Маріуполю, Лисичанську та Сєвєродонецьку. По завершенні тренінгової частини також передбачається надання індивідуальних консультацій та допомоги з отриманням робочих замовлень.
Зареєструватись на програму можна за посиланням: http://vpo-work.org/restracya.html
Учасниками навчальної програми стане близько 500 осіб з числа ВПО та місцевого населення Донеччини та Луганщини. Тренінги допоможуть підвищити здатність цих людей до працевлаштування та покращить їх адаптацію у новому середовищі проблемного регіону.

Навчальна програма навиків віддаленої роботи реалізується в рамках проекту «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Програмою Розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Метою проекту є підтримка відновлення місцевої економіки та покращення умов життя людей в Донецькій і Луганській областях. Це досягатиметься завдяки створенню можливостей для працевлаштування людей та отримання ними прибутку.

Детальніше про графік проведення тренінгів та умови участі в програмі читайте на сайті http://vpo-work.org/


Немає коментарів: