пʼятницю, 29 січня 2016 р.

Миколаївці збираються помянути поета

30 січня о 15.00 у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться вечір пам’яті «Человек на все времена», присвячений 85-річчю від дня народження відомого миколаївського поета і журналіста, почесного громадянина м. Миколаєва Еміля Январьова.

Вечір буде наповнений теплими і зворушливими спогадами про поета. Його близькі, найкращі друзі та соратники згадають, яким вірним другом та доброзичливим колегою був наш видатний земляк. Звучатиме поезія Еміля Январьова, а також пісні на його вірші.

У бібліотечному «Літературному музеї на Потьомкінській» буде представлена документальна експозиція, присвячена життю і творчості поета. Експонати для оформлення експозиції надані з сімейного архіву, фондів Миколаївського обласного краєзнавчого музею, приватних зібрань. Перегляд літератури розкриє поетичну та публіцистичну спадщину Еміля Январьова.



Ведучі вечору – голова Миколаївської обласної організації Національної спілки письменників України, лауреат Шевченківської премії Дмитро Кремінь та відомий миколаївський журналіст і поет, головний редактор газети «Вечерний Николаев» Володимир Пучков.


Немає коментарів: