вівторок, 23 червня 2015 р.

П’ята щорічна Літня Дебатна Школа

Найкращі враження цього літа чекають саме на тебе! Щоб навчитись дебатам - не треба їхати до Британського парламенту.
Всеукраїнська молодіжна громадська організація«Федерація дебатів України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України запрошує на Літню Дебатну Школу(ЛДШ) 2015.
ЛДШ 2015 розрахована на тих, хто за тиждень часу бажає отримати нові знання з дебатів, ораторської майстерності та технологій публічного виступу, а також з менеджменту проектів, створенню та розвитку дебатних клубів.
Основні навчальні блоки, що будуть представлені на Школі:


Навички публічних виступів – як говорити так, щоб тебе хотіли слухати.

Основи дебатів - курс тренінгів з дебатної майстерності, основ аргументації та контраргументації.

Менеджмент дебатних спільнот – для лідерів і тих, хто прагне ними бути та разом змінювати країну на краще.

Блок для викладачів шкіл - спеціальна серія тренінгів, спрямована на поширення і популяризацію серед підлітків освітньої технології “Дебати”.

Суддівство – для досвідчених дебатерів, з метою більш глибинного розуміння гри та критеріїв оцінювання виступів на турнірах.

Цьому не навчать в університеті!

Всі зареєстровані учасники будуть розділені на чотири групи:

1. Новачки - в неї потраплять всі ті, хто тільки роблять свої перші кроки в дебатах. Тренеринавчать мистецтву слова, після чого зможете випробувати отримані знання на справжньомудебатному турнірі в парі з досвідченими гравцями.

2. Менеджмент дебатних спільнот - учасники, які мають бажання розвивати дебатний рухУкраїни отримують не тільки знання з “основ дебатів”, але й інструменти для створення та організації роботи дебатних клубів, ефективної дружньої команди та реалізації найсміливішихпроектів. Неважливо, скільки тобі років та чи є у тебе досвід. Головне - бажання, все інше зробимоми.

3. Викладачі – до даної групи будуть зараховані ініціативні, активні викладачі загальноосвітніх шкіл, які бажають освоїти технологію “Дебати” та викладати її школярам, з метою подальшої їх участі в Чемпіонаті України з дебатів 2015-2016 н. р.

4. Досвідчені - призначена для тих, хто має досвід гри в дебати, але прагне перейти на іншийрівень розвитку себе, як дебатера, організатора, лідера та отримати знання, щоб надалі успішносудити і тренувати.

Місце проведення: Одеська обл., курорт Затока, База відпочинку "Дача Хуторок"

Детальна інформація в соціальних мережах за посиланням:

Літня Дебатна Школа 2015 | ВКонтакте; Літня-Дебатна-Школа-2015/Facebook

Орієнтовний організаційний внесок: 1300 гривень (можливе зменшення суми в залежності відотримання додаткового фінансування), покриває: проживання, харчування(обід та вечеря), роздаткові та методичні матеріали, участь у тематичних вечірках.

Відбір учасників буде здійснюватись на конкурсній основі, за результатами розгляду заявок та мотиваційних відео.

Реєстраційну форму можна заповнити за посиланням http://bit.ly/1FKpHGj

Кількість місць обмежена.





Немає коментарів: