пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Миколаївська сушка “Інше місто”



Уголок родного Николаева. Фото В.Головченко

Запрошуємо 19 жовтня 2013 року о 12.00 на Миколаївську сушку «Інше місто», щоб глянути на Миколаїв, яким він є і яким може бути. Захід організований Миколаївським осередком партії Демократичний Альянс і відбудеться під відкритим небом у Каштановому сквері.

Всім відомо, що кричущою проблемою Миколаєва є сміття і погані дороги. Вже набридли купи сміття на вулицях, дірки у дорогах, у дворах своїх будинків.

Демократичней Альянс хоче привернути увагу мешканців міста цій темі через фотографії, а також показати як може бути по-іншому. У виставці можна буде побачити смітники і дороги Миколаївських вулиць, а також інших міст України і світу.

Організатори запропонують городянам написати запити і заяви до відповідних органів по випадках невивезення сміття або відсутності асфальту біля роботи чи помешкання, дірок у дорогах.


« Ні для кого не секрет, що погані дороги і сміття є болючою темою нашого міста. Мета цього заходу- привернути увагу Миколаївців і місцевої влади на необхідність змінити своє відношення до проблем Миколаєва, і можливість городян впливати на владу,» − зазначаєЄвгенія Матейчук, лідер Миколаєвського обласного осередку ДемАльянса.

Кожен може зробити фото ям і сміття і вислати на mk@dem-alliance.org . Тема листа «Сушка». Найкращі фотографії з даних тематик будуть «розвішані» у Каштанову сквері.

Тож організатори запрошують жителів Миколаєва приходити зі своїми ідеями і пропозиціями, як зробити наше місто кращим.





Додатково: «Сушка» − міжнародна акція по обміну фотографіями, що вперше була придумана і реалізована у Санкт-Петербурзі у 2010 році. Петербурзі в 2010році. З тих пір Сушка пройшла в більш ніж 100 містах Росії та світу і зібрала понад 45 000 учасників. Офіційна група проекту:vk.com/fotosushka

Нещодавно «Сушка» проходила в Одесі, де кожен міг приносити свої фотографії і розвішувати на мотузці за допомогою прищіпок. В обмін на свої фото, можна було забрати ті, що сподобалися. Хто не зміг зробити фото, просто приходили і дивились і ділилися враженнями. Цей захід в Одесі набув популярності і любові і проходив вже 5 разів.

Одночасно з Миколаївською Сушкою, такі ж заходи відбудуться у Дніпропетровську, Феодосії, Чернігові.



Немає коментарів: