середу, 3 липня 2013 р.

Ситуація у Врадіївському районі перебуває у фокусі уваги представників громадськості

Події у Врадіївському районі не можуть залишити байдужим жодного із здравомислячих людей. Дійсно це трагедія для постраждалої та резонанс для суспільства. Багато посадовців відвідали місце резонансної події з метою з′ясування обставин злочину. Визнало свої помилки в цій ситуації Міністерство внутрішніх справ України. Під особистий контроль взяв ситуацію Глава держави. Чи допоможе це вирішенню проблеми? З′ясовую у представників громадськості області:

Г.Тазарачева, директор Миколаївського комплексу соціальної реабілітації дітей – інвалідів, голова громадської ради області: «Громадськість сьогодні стурбована ситуацією у Врадіївському районі. Зараз без сумніву всі вболівають за стан здоров′я постраждалої Ірини і очікують на справедливе покарання винних у скоєні злочину. Сьогодні є впевненість в тому, що всі причетні до жорстокого злочину, не зважаючи на звання, понесуть покарання у відповідності до чинного законодавства, оскільки це питання перебуває на постійному особистому контролі як Президента України так і голови Миколаївської
облдержадміністрації».

«Краще було б правоохоронцям проводити ретельніше добір своїх кадрів та дотримуватись процедури розслідування кримінальних справ. Люди сподіваються на допомогу від правоохоронців і звісно викликає обурення коли працівники правоохоронних органів стають учасниками таких звірячих злочинів і намагаються приховати свою причетність до них. А Президент дійсно має тримати ситуацію на контролі, що гарантуватиме покарання всіх винних», - І. Стариков, доктор педагогічних наук, професор психології.


А. Бондарєв, представник «Всеукраїнської спілки громадських організацій – Громадянська Солідарність»: «Вчора, під час засідання спілки, була розглянута надзвичайна ситуація, яка сталася у Врадіївському районі. Члени спілки, ветерани правоохоронних органів категорично засудили злочинні дії, скоєнні працівниками Врадіївського райвідділу міліції, наголосивши, що їм немає жодного виправдання і вони заслуговують на сурове покарання. Важливим є той факт, що ситуація перебуває на постійному контролі Президента України, що дає підстави сподіватись на її об′єктивний та оперативний розгляд, вжиття необхідних заходів реагування та уникнення подібних ганебних випадків у майбутньому!».

 



Немає коментарів: