пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Херсонские чиновники отчитываются через Twitter

Только на пресс-конференции премьер-министр Украины Н.Азаров посоветовал всем министрам и другим крупным чиновникам завести аккаунты в социальных сетях по собственному примеру. Как из Херсона пришла весточка. Порадуемся за интернетизированного жителя таврического края! Теперь к тамошнему губернатору и начальникам управлений станет легче достучаться.
Починаючи з 15 березня 2013 року новини офіційного Інтернет-сайту Херсонської облдержадміністрації http://www.oda.kherson.ua почали з’являтися у вигляді коротких текстових повідомлень на сервісі мікроблогів Twitter. Відповідний профіль Херсонської ОДА вже має понад 110 фоловерів та
містить понад 50 новин.
Вихід новин сайту Херсонської облдержадміністрації до користувачів ресурсу Twitter є черговим кроком з розширення аудиторії сайту. Наприкінці минулого року профілі та акаунти Херсонської облдержадміністрації були створені у соціальних мережах: Facebook, Вконтакті, Однокласники.
Роботою в соціальних Інтернет-мережах команда Херсонської облдержадміністрації прагне створити більш легкий і зручний доступ до її новин, коли кожна зареєстрована в будь-якій соціальній Інтернет-мережі людина може отримати простий і швидкий доступ до офіційної інформації про Херсонщину.
З початку цього року новини Херсонської облдержадміністрації на рівних з інформаційними регіональними Інтернет-виданнями також з’являються у найбільш популярній стрічці новин України – стрічці новин порталуUKR.NET.


Херсонська ОДА у Twitter:


Немає коментарів: