середу, 30 січня 2013 р.

На ТАК-TV вболівальники Миколаївщини у прямому ефірі побачили трансляцію Фіналу Кубку Суперліги


26 та 27 січня баскетбольні вболівальники Миколаївщини мали змогу у прямому ефірі телеканалу ТАК-TV спостерігати за грою МБК «Миколаїв» та за перебігом Фіналу Чотирьох Кубку Суперліги.
Це стало можливо завдяки співпраці керівництва Суперліги, Президента МБК «Миколаїв», народного депутата України Миколи Жука та члена Миколаївського міськвиконкому, генерального продюсера ТК ТАК-TV Гліба Головченка.

«Ми робили свою справу – надали можливість вболівальникам Миколаївської області дивитися улюблений баскетбол разом з усією країною! Найголовніше, одночасно, у режимі он-лайн, стати частиною великої родини телеглядачів!», - зазначив Гліб Головченко, генеральний продюсер ТК ТАК-TV, член Миколаївського міськвиконкому.

26 січня у півфіналі зустрілися БК «Ферро-ЗНТУ» та МБК «Миколаїв», «Політехніка – Галичина» та БК «Говерла», 27 січня відбулася трансляція Фіналу Чотирьох Кубку Суперліги. Завдяки складним технічним рішенням ТК ТАК-TV став першим та єдиним телеканалом на Миколаївщині, який протягом двох днів вів пряму трансляцію з міста Львова. «Для нас це був перший досвід подібного роду трансляції, яка відбувалася за допомогою супутника. Ми доклали максимум зусиль, для того, аби технічно забезпечити якісну трансляцію. І очікуваного результату нам вдалося досягти», - говорить Андрій Новіков, виконавчий продюсер ТК ТАК-TV.

Трансляція баскетбольних матчів стала роботою всієї творчої групи ТК ТАК-TV. «Ми не могли цього не робити, адже вже протягом майже 2-х років ми активно займаємось висвітленням баскетбольного життя Миколаївщини. Глядачі вже звикли до цього, і трансляцію такої визначної події, як Фінал Чотирьох Кубку Суперліги, ми вважаємо своїм обов’язком», - говорить Олена Фібіх, головний редактор ТК ТАК-TV.

«Зворотню реакцію глядачів ми відчули, як тільки проанонсували цю подію. До редакції телеканалу почали надходити дзвінки від глядачів, з проханням, ще раз уточнити інформацію. Це свідчить про те, що на Миколаївщині є уболівальники, які уважно слідкують за грою улюбленої команди. Це говорить про те, що ми робимо справді важливу справу, даючи можливість у реальному часі спостерігати за грою»,- говорить Христина Синичків, випускаючий редактор відділу новин ТК ТАК-TV.


Немає коментарів: