вівторок, 2 серпня 2011 р.

ТАК-TV + 2+2 = НАСОЛОДА ТЕЛЕГЛЯДАЧА!!!

З серпня головним телевізійним партнером телекомпанії ТАК ТV в Миколаєві став телеканал 2+2. Завдяки цій співпраці, телеглядачі матимуть змогу побачити багато нових та якісних продуктів.
«Співпраця з телеканалом 2+2 – новий етап розвитку телеканалу ТАК-TV. В усьому світі розповсюджено, коли регіональні телеканали співпрацюють з національним. Головне, що від такої співпраці завжди виграє телеглядач: завдяки національному телеканалу він отримує якісний телевізійний продукт, серед яких останні новинки кіно, розважальні шоу, а регіональний мовник надає глядачам регіональні новини та висвітлює питання, на які національні мовники часто не звертають увагу. На сьогодні, за нашими дослідженнями, контент телеканалу 2+2 відповідає вимогам наших телеглядачів більше, ніж конвент інших національних мовників, тож з 1 серпня партнером ТАК-TV стане 2+2», - зазначає генеральний продюсер ТК ТАК-TV Гліб Головченко.

Телеканал 2+2 почав мовлення 1 липня 2006 року, тоді він ще мав назву «КІНО». Позиціонує себе як канал з особливим програмним наповненням, сфокусованим на молоду аудиторію (18-35) років. В ефірі телеканалу представлені – серіали, розважальні шоу та художні фільми іноземного виробництва в різних жанрах: бойовики, фентезі, трилери та інші. А також розважальні шоу відомих світових студій. Телеглядачі матимуть змогу, переглядати свої улюблені серіали, такі як «Пригоди Синдбада», «Москва. Три вокзала», «Секретные материалы», та багато інших. Також такі теле-шоу як «Камеді клаб», «Штопор», «Відео битва», «Час пік» та ін. Шанувальники футболу матимуть унікальну можливість в прямому ефірі побачити, всі футбольні матчі Чемпіонату України, Ліги Чемпіонів, та поспостерігати за грою нашої збірної України.


1 коментар: