пʼятницю, 1 липня 2011 р.

«Поліська регата» на Івана Купала. Увага - перенос.

У зв’язку з дощовою погодою Поліську регату перенесено на 16-17 липня. На території національного природного парку «Прип’ять-Стохід» вже вдруге з 2 по 3 липня 2011 року проходитиме Міжнародний фестиваль з екстремального водного туризму «Поліська регата».
Організаторами змагань є Любешівська районна державна адміністрація, Любешівська районна рада, проект ПРООН/ГЕФ «Зміцнення управління та фінансової стійкості національної системи природоохоронних територій в Україні», НПП «Прип’ять-Стохід».
В рамках фестивалю проводитимуться змагання на байдарках на довгі та короткі дистанції, традиційних для Полісся дерев’яних човнах та спортивно-культурні дійства, присвячені святкуванню свята Івана Купала.
Змагання на байдарках на довгі дистанції пройдуть
у два етапи. Перший - проходження екіпажем із двох осіб маршруту по правому руслу річки Стохід від смт. Любешів до її впадіння в р. Прип’ять в районі с. Сваловичі. Другий – по р. Прип’ять від с. Сваловичі до с. Люб’язь. Загальна довжина маршруту - 46 км. Стартують команди від парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Любешівський», що знаходиться у смт. Любешів.
Змагання на короткі дистанції на байдарках та дерев’яних човнах та спортивно-культурні дійства, присвячені святкуванню свята Івана Купала проходитимуть на оз. Люб’язь в рамках фестивалю 3 липня 2011 року. Тож запрошуємо всіх бажаючих віком від 18 років взяти участь у даному заході, а цікавих людей та любителів видовищ – вболівати і відпочивати у прохолоді поліських боліт.

Консультації щодо участі у змаганнях та попередньої реєстрації учасків змагань можна отримати за телефоном (03362) 30127.


Немає коментарів: