вівторок, 3 травня 2011 р.

Юнкоры собираются на конкурс в Николаев


Близько 250 юнкорів з усіх областей України, а також з Болгарії та Росії приїдуть до Миколаєва для того, щоб відзначити кращих юнкорів України та взяти участь в Національному конкурсі шкільних газет.
2815 стінних, друкованих, електронних газет, а також теле-, фото- та радіорепортажів з усіх областей України, а також з Болгарії та Росії подали цього року юнкори на участь в XIV Національному конкурсі шкільних газет.
Добігає кінця робота професійного журі, яке обирає переможців в понад 20 номінаціях, і вже 13 травня вся Україна дізнається прізвища кращих юнкорів.
Гліб Головченко, секретар Національної спілки журналістів України, президент Національного конкурсу шкільних газет: «З кожним роком роботи, які подають юнкори на участь в конкурсі стають все більш професійними. Сьогодні частина юнкорівських медіа може вже змагатися в тому числі і з дорослими ЗМІ, адже за якістю контенту газети юних кореспондентів іноді бувають набагато цікавішими, ніж видання їх дорослих колег, а головне, що можна із впевненістю сказати, що ці юнкорівські видання дійсно мають попит серед своєї аудиторії».
Організаторами Національного конкурсу шкільних газет є Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення (м. Миколаїв).

Підбиття підсумків Національного конкурсу шкільних газет та урочиста церемонія нагородження відбудуться в Миколаєві 13 травня. Участь в церемонії нагородження також візьме Посол Представництва ЄС в Україні пан Жозе Мануел Пінту Тейшейра.


Акредитація журналістів: 0512-50-00-30, 050-394-34-23 – Вікторія Веселовська


Немає коментарів: