пʼятницю, 15 квітня 2011 р.

Зачем читают успешные люди? Анонс

20 квітня о 14 00 у рамках проекту «Створимо націю читачів!» Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Гмирьова проводить зустріч-дискусію з творчою інтелігенцією Миколаєва за темою «Книжкові пристрасті успішних людей», що відбудеться у відділі документів з гуманітарних наук.
У програмі зустрічі – виступи представників творчої еліти міста та спілкування з ними студентської молоді. Героями заходу будуть відомі миколаївці, які досягли чималих успіхів у головній справі свого життя.
Виступи торкаються проблеми читання та його ролі у формуванні внутрішнього світу сучасної людини, що має велике значення для професійного зростання. Благотворний вплив хорошої книги для серйозного читання, до якого слід привчати людину з дитинства, стане темою розповіді члена Національної спілки художників України, заслуженого діяча культури України Серафіми Сенкевич. Відомий миколаївський поет, член Спілки письменників Росії Аркадій Суров розкриє таємниці свого поетичного натхнення, джерелом якого для нього нерідко служать зразки поетичних творів світової літератури. Книги як засіб пізнання, що надають можливість спілкування з їхніми мудрими авторами – тема розповіді кандидата філологічних наук, доцента Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського Леоніда Шкаруби. Своє бачення проблеми досягнення професійного успіху майбутнім митцем запропонує засновник та викладач Миколаївського коледжу преси та телебачення, відомий миколаївський журналіст В’ячеслав Головченко.
Організатори заходу сподіваються, що спілкування з представниками творчої інтелігенції спонукає молодих учасників зустрічі знайти свій шлях творчого і професійного розвитку.


Немає коментарів: