четвер, 3 червня 2010 р.

5 червня в Україні стартує соціальна акція «Чиста країна»

З нагоди відзначення Міжнародного дня навколишнього природного середовища (5 червня) Державна служба заповідної справи Мінприроди України, Проект ПРООН/ГЕФ «Зміцнення управління та фінансової стійкості національної системи природоохоронних територій в Україні» та Асоціація природоохоронних територій Українизапрошують усіх бажаючих допомогти природі та прибрати природоохоронні території від сміття.
Акція відбудеться у чотирьох національних природних парках:
  •  Голосіївський національний природний парк (м. Київ, Голосіївський ліс, вул. Академіка Заболотного, поворот до парку Пирогово)
  • Карпатський біосферний заповідник (м. Рахів, Закарпатська область)
  • Біосферний заповідник «Асканія-Нова» (смт. Асканія, Херсонська область)
  • Національний природний парк «Меотида» (смт. Сєдово, Донецька область)
Партнери акції - Телевізійний канал «1+1», Тетра Пак Україна, Грінко.
В акції візьмуть участь співробітники установ природно-заповідного фонду, місцеві мешканці, школярі, студенти, співробітники компаній-партнерів акції, представники громадських організацій, а також журналісти та співробітники ПРООН в Україні.
Кожен може стати волонтером та прибрати найбільш засмічені території парків. До акції запрошуються усі бажаючі та небайдужі. Організатори забезпечують учасників рукавичками та мішками для збору сміття; після закінчення акції наповнені мішки вивозяться на полігони твердих побутових відходів.
Кожному учаснику акції надається брендована футболка з логотипом акції «Чиста країна». Фіналом акції є встановлення інформаційного стенду «Чиста країна». Бажаючих приєднатися до акціїї просимо звертатися до Олени Семенової за тел. (044) 287 51 33, моб. 067 503 64 99, абоадресою olena.semenova[@]undp.org.ua


Немає коментарів: