середа, 15 травня 2024 р.

Яхтсмени Миколаївщині "гоняються" на Дніпрі




У місті Черкаси з 07.05.по 11.05.2024 проходив чемпіонат УКРАЇНИ з вітрильного спорту серед юнаків та дівчат. 
У складі команди Миколаївської області були і представниці Чорноморської ТГ, села Чорноморка: Передрій Юлія, Костенко Надія, Власенко Ксенія, Костенко Валентина. 
Дівчата ще раз довели, що бажання та тренування навіть у таких "відомих" умовах та в будь-яку погоду дають свій результат. Написав тренер з вітрильного спорту С.Шуст у себе на сторінці у Фейсбуці.
- Вітаю екіпаж яхти "Кадет" Передрій Юлію та Костенко Надію з перемогою та званням чемпіонів України серед дівчат. Загальне місце 2, бо стартували та проходили перегони разом з юнаками . Наш другий екіпаж класу човнів" Кадет", Власенко Ксенія та Костенко Валентина посіли 7 місце загальне та 4 серед дівчат. Треба додати, що Чемпіонат України, та ще одні змагання у червні є відбірковими до Чемпіонату світу, який пройде у Великобританії влітку. Лише три екіпажі з України  можуть туди потрапити. Початок обнадійливий.

До чемпіонату України у місті Київ з 22.04 по 26.04 2024 проходили вітрильні всеукраїнські перегони" Вітрила Надій" Наші красуні і там довели, що Чорноморка "рулить" та перемагає. Власенко Ксенія та Костенко Валентина стали Чемпіонами, перемогли у загальному заліку та серед дівчат, Передрій Юлія та Костенко Надія у загальному заліку 5 серед дівчат 3.

Загалом це дуже великий успіх та винагорода за наполегливість. Бажаю подальших Перемог! Дуже пишаюся моїми вихованцями!

Подяка батькам, бо підтримка з Їхнього боку неймовірно велика не лише фінансова. Довіра мені, як тренеру, відчутна.

Подяка всьому колективу Нашого обласного яхт-клубу.



Немає коментарів: