неділя, 26 травня 2024 р.

Ветеранам у громаді на Миколаївщині почали допомогати



На Миколаївщині стартував соціальний проект «VOZVET CENTER - ветеранський простір у Вознесенській громаді». Головна мета проекту «VOZVET CENTER - ветеранський простір у Вознесенській громад» – зміцнення психологічного здоров’я членів родин, які пережили стресові ситуації, пов'язані з військовою службою своїх близьких. Реалізація даного проєкту буде стартом для проведення перших у громаді зустрічей з психологічної адаптації саме для родин загиблих, військовополонених і зниклих безвісти. 
Проєкт передбачає облаштування мультимедійними засобами тренінгової кімнату для організації та проведення презентацій і онлайн зустрічей та обладнання дитячої кімнати на базі ветеранського простору, щоб мати можливість проведення заходів для всіх членів родини ветерана. 
В рамках проєкту планується провести ряд майстер-класів та тренінгів. Створення «Ветеранського простору» сприятиме зміцненню довіри між ветеранами та місцевою владою і є одним із способів посилення соціальної згуртованості ветеранів та ветеранок у громаді.


Немає коментарів: