середу, 27 березня 2024 р.

Дівчат кличуть за стипендіями

З нагоди Всесвітнього дня води Mykolaiv Water Hub запустив стипендіальну програму “Дівчата в STEM для Миколаєва” для школярок з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Ця ініціатива спрямована надихнути, підтримати та створити можливості для розвитку дівчат, які обирають освіту в технічних і природничих науках, а кар’єру – в критично важливих сферах: водопостачення, енергетики та сільськогосподарської інфраструктури.

“Пропонуючи ці стипендії, ми сподіваємося заохотити більше дівчат обирати STEM-спеціальності та забезпечити їх інструментами, які їм потрібні для успішної реалізації у цих галузях. Ми віримо у силу дівчат та в їхню здатність до інноваційного відродження Миколаєва та Півдня України”, – каже Лілія Набоченко, координаторка проєкту в Mykolaiv Water Hub.

Програма “Дівчата в STEM для Миколаєва” надаватиме стипендії на освітні матеріали тричі на рік протягом навчального року. Крім того, школярки матимуть можливість отримати наставництво, інтерактивні лекції та майстер-класи з кар’єрного розвитку, що відповідатимуть їхнім інтересам та цілям у STEM.

Заявки на стипендіальну програму наразі відкриті для дівчат, які вступають чи вже навчаються у STEM-спрямованих дослідницьких проєктах в Малій Академії Наук у Миколаївській, Одеській та Херсонській областях. Відкритий конкурс заявок на програму буде оголошено 15 квітня цього року.

Крайній термін подачі заявок – 22 квітня. Отримувачки стипендії будуть оголошені до 15 травня. Вручення перших стипендій відбудеться 25 травня в Миколаєві.

За додатковою інформацією про програму звертайтеся до її координаторки Лілії Набоченко: ln@mykolaivwaterhub.com.

Миколаївська міська рада.


Немає коментарів: