середа, 28 лютого 2024 р.

Амбасадорів Одеси вирішили осучаснити





Декілька років тому в Одесі створений інститут Амбасадорів Одеси, основною місією якого є гідна презентація Одеси на світовій арені та захист її інтересів, а також налагодження співпраці між країнами.


Під час засідання Комісії з питань відбору та визначення Амбасадорів Одеси, відбулося обговорення роботи інституції в сучасних умовах, а також важливість розширення мережі представництв Одеси.



Директор Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Іван Ліптуга представив на розгляд Комісії нове Положення про Амбасадорів, згідно з яким планується відкривати Офіси Амбасадорів в кожному дружньому нам місті.




Адже нам потрібно, щоб про нас чули в кожному куточку цивілізації. Нам потрібно ще більше згуртуватися проти зла - заради миру та розвитку.


“Моєю вимогою до кандидатів в Амбасадори залишається усвідомлене ставлення до свого статусу. А також безмежна любов до Одеси, адже саме вона здатна знайти шляхи до людських сердець та мотивувати суспільство об'єднатися навколо України та нашого багатонаціонального міста”,

- зазначив мер Одеси Геннадій Труханов.


Наразі у світі працює 8 Офісів Амбасадорів Одеси - в Італії, Греції, Франції, Словаччині, Великій Британії, Польщі, Марокко та Кенії.


Немає коментарів: